Videoclip de carantină cu noul proiect al timișoreanului K-lu, Ken Pith VIDEO

Videoclip de carantină cu noul proiect al timișoreanului K-lu, Ken Pith VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ken Pith, proiectul inițiat de timișoreanul K-lu a scos un videoclip nou la piesa Helm, melodia beneficiind de invitatul TMITS.

„TMITS (The Man In The Suit), alias 101 Mysterious, este un artist local, MC din pasiune.Eu l-am remarcat la o petrecere, dădea așa de bine la microfon încât am crezut că vocea era din piesă. Ulterior i-am trimis niște beat-uri, i-au plăcut și ne-am apucat de treaba. Am vrut să scoatem un E.P, dar izolarea la domiciliu nu ne-a lăsat să evoluăm prea mult, așa că ne-am hotărât să lansăm ce aveam deja finalizat, adică piesă Helm.


Așa că stați pe aproape că vor mai apărea piese în combinația asta.Video-ul este unul de carantină, ne-am filmat fiecare în casă iar apoi l-am montat să pară unul oficial“, ne-a declarat K-lu.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks, iar la începutul anului trecut a pus bazele proiectului Ken Pith, care conform declarațiilor proprii se bazează pebeat-uri de hip-hop, țesute cu percuții drum and bass furioase și alte sunete sunete proaspete. Proiectul Ken Pith a avut DJ seturi apreciate pe deplin de fanii muzicii electronice în cadrul unui session desfășurat la Hostel Costel organizat de Atelier 22TM și în cadrul ediției de anul trecut a festivalului ElectroRuga de la Buzad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.