Videoclip fabricat în Timișoara: Cătălina și Luca au lansat melodia „Fără un...

Videoclip fabricat în Timișoara: Cătălina și Luca au lansat melodia „Fără un gest” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Cătălina Ciortea și Luca Dragu, membri ai formației Allover, au lansat în aceste zile videoclipul piesei „Fără un gest“. Clipul a fost realizat de Mara Bugarin și Vlad Crudu, mixajul de Ieronim Pogorilovschi – StartRec Studios Bucureşti, iar muzica de Cătălina și Luca pe versurile poetei Ana Blandiana.

„Zilele acestea ar fi fost lansarea albumului A L L O V E R, în Capcana. Pregătisem un concert cum nu am mai făcut până acum, cu invitați speciali, de renume național, cu trupă de deschidere, cu tot ce trebuie.


Între timp, a venit virusul Corona, și a pus pe pauză toate evenimentele, și viața socială în sine. Inclusiv lansarea albumului în format digital a fost amânată, din motive ulterioare. Nu știu dacă vom mai putea face concertul, când se va reveni din nou la normal, că o fi vara, toamna sau iarna. O parte din trupă pleacă în străinătate, la facultate, ceilalți intrăm în clasa a 12-a, invitații nu știu dacă îi vom mai prinde pe toți disponibili în aceeași zi 🙂 …se schimbă ecuația. Dar ne adaptăm la situație, albumul e aproape gata, îi facem ultimele retușuri, și iese și el în curând din cuptor. Până atunci am lucrat cu acești oameni frumoși la un videoclip pentru „Fără un gest”, care nu va fi inclusă pe album, dar va fi disponibilă și ea pe platformele de streaming, sub formă de single“, a spus Luca Dragu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.