Videoclip fabricat în Timișoara: Sean Norvis a lansat un extras din albumul...

Videoclip fabricat în Timișoara: Sean Norvis a lansat un extras din albumul „United” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1558195514">

Timișoreanul Sean Norvis a lansat primul videoclip din seria „United“, din materialul discografic omonim lansat la începutul lunii februarie a acestui an, în orașul nostru.

Melodia „Our Life“ a fost înregistrată alături de Justine Berg (o solistă din Polonia, născută în 1986) și beneficiează și de percuțiile realizate de Fabricio Martin Alva Delgado, artistul născut în Peru și stabilit în Timișoara de mai bine de zece ani, despre care ați putut citi aici. Videoclipul a fost realizat de Timișoara Film Society, echipa care a lansat și lungmetrajul „Pisica Verde“, care anul trecut a câștigat premiul special al festivalului indie al producătorilor de film independenți IPIFF 2019, eveniment care a avut loc la București.

Cel de-al doilea album semnat Sean Norvis, „United“, a fost lansat printr-un spectacol desfășurat în Fratelli Timișoara la care au mai participat Geo Da Silva, MC Steliano, Justine Berg, Andreea Ilie, Alexandra Mitroi, Denixe, Fabricio „El Latino”, Ciprian Ilie, Johnny Kui și Ada Luca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.