11 comune din jurul Timișoarei, incluse în „zona metropolitană” în care se...

11 comune din jurul Timișoarei, incluse în „zona metropolitană” în care se poate circula fără declarație pe propria răspundere

4
DISTRIBUIȚI

Odată cu trecerea de la starea de urgență la starea de alertă, în România se poate circula în interiorul localităților sau în zonele metropolitane fără declarația pe proprie răspundere care a fost necesară în ultimele două luni.


Pentru Timișoara, zona metropolitană în care se poate circula liber este formată din localitățile Bucovăț, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei și Șag.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc sau lucrează în zona limitrofă municipiului Timișoara și sunt nevoiți să se deplaseze frecvent către domiciliu sau locurile de muncă, la propunerea Inspectoratului Județean de Poliție, Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Liliana Oneț, a adoptat, astăzi, Hotărârea privind aprobarea listei unităților administrativ teritoriale de pe raza cărora este permis accesul în / din municipiul Timișoara fără obligativitatea completării declarației pe propria răspundere”, a transmis Prefectura Timiș.

Vă reamintim că, pentru a circula între localități este nevoie de o declarație de propria răspundere asemănătoare cu cea necesară până acum pentru drumurile din interiorul localității. Adeverințele eliberate de angajator rămân valabile pentru călătoria în afara localității.

4 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    In zona metropolitana din jurul orasului Timisoara, intra pe langa comunele desemnate si satele apartinatoare acestor comune ( concret satul Ianova care apartine de Remetea Mare) ?

  2. O prostie mai mare nu se poate. Trebuiau lasate in interes profesional toti locuitorii pe o raza de 50 km . Majoritatea lucraza in Timisoara. Si daca tot s-a facut acea declaratie trebuia sa se faca pe interval saptamanal si nu zilnic. Speram ca daca cei care ne dirijeaza de la Bucuresti nu gandesc , macar cei de aici sa fie mai dezghetati la minte. Dar sa nu uitam ca sunt numiti in functii tot de bucuresteni. Nu se specifica niciunde daca e valabila completata pe telefon acea declaratie. Rusine sa va fie celor care ganditi cu alte parti ale corpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.