Accident grav pe pe o șosea din Banat, cu trei mașini implicate....

Accident grav pe pe o șosea din Banat, cu trei mașini implicate. Un om a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe DN6, șoseaua care leagă Caransebeșul de Băile Herculane, în zona localității Slatina Timiș.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului, a transmis expressdebanat.ro. În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebeș a rămas pe șosea, fiind lovit de un al treilea autoturism.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență, fiind nevoie de descarcerare pentru scoaterea din mașină a șoferului afectat cel mai grav, victima fiind în stare de inconștiență la sosirea echipajelor de salvare.

Din păcate, în urma coliziunii, a rezultat decesul conducatorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor trei pasageri.


Alte cinci persoane aflate în mașinile implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi șoferi care au supraviețuit au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Circulația s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, timp de mai bine de o oră.

 

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.