Accident pe o șosea din Banat, o mașină a intrat sub un...

Accident pe o șosea din Banat, o mașină a intrat sub un camion FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație s-a produs în această seară, puțin după ora 20.00, pe centura municipiului Caransebeș. La locul ciocnirii dintre un TIR și un autoturism s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș.

Echipajele de urgență au acordat primul ajutor pentru două persoane care s-au aflat în autoturismul implicat în accident, victimele fiind rănite ușor. Acestea au fost preluate de SAJ și transportate la Spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.


Șoferul autocamionului a scăpat nevătămat.

La ora transmiterii acestei știri, traficul era încă blocat, pompierii militari asigurând măsurile PSI și de curățare a carosabilului la locul accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat, la ora 20.35, că pe DN6 (șoseaua de centură a municipiului Caransebeș), la kilometrul 458+200 de metri (în județul Caraș-Severin), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir și un autoturism. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Circulația auto este momentan oprită total. În scurt timp însă, traficul va fi reluat, pe un fir alternativ.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.