Accident pe o șosea din vestul țării, trei persoane au ajuns la...

Accident pe o șosea din vestul țării, trei persoane au ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-162498977">

Două autoturisme s-au ciocnit în această după-amiază pe DN7, între localitățile arădene Nădlac și Pecica. Conform primelor informații de la fața locului, în accidentul de circulație au fost implicate două autoturisme care circulau în aceeași direcție, spre Pecica. Șoferul unui Volkswagen a intrat în depășirea unui Mercedes, care a schimbat chiar în acel moment banda de circulație, iar impactul nu a mai putut fi evitat.

Ambele autoturisme, în care se aflau în total trei persoane, au ieșit în decor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare și de poliție. Șoferul Volkswagenului și șoferița Mercedesului au suferit răni ușoare, în timp o femeie, pasageră în al doilea autoturism, a suferit un șoc. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. Circulația pe DN7 a fost întreruptă până la finalizarea intervenției echipajelor de urgență.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.