Agentul Dragan Ilin, omul de încredere al liderului interlop Boncu, dat afară...

Agentul Dragan Ilin, omul de încredere al liderului interlop Boncu, dat afară din Poliție

4
DISTRIBUIȚI

Agentul Dragan Ilin, omul de încredere al liderului interlop Lucian Boncu, a fost dat afară din Poliție, astăzi, în urma finalizării cercetării prealabile. Acesta fost acuzat de încălcarea mai multor prevederi ale Statutului Polițistului. „În cursul zilei de astăzi la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș a fost finalizată o cercetare disciplinară în urma căreia un agent de poliție a fost destituit”, a confirmat, oficial, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, Aurora Voicilă.

Omul lui Boncu a fost găsit vinovat de încălcarea normelor deontologice și pentru că, în 26 aprilie, l-a vizitat acasă pe Lucian Boncu, care era în arest la domiciliu, cu o zi înainte de decizia definitivă a Curții de Apel Timișoara de rearestare a liderului interlop.

Vă reamintim că Dragan Ilin a fost inculpat de DIICOT într-un dosar de falsificare de documente și bani acum câțiva ani, când era agent la Secția 2 Poliție. În dosarul de trafic de cocaină instrumentat de procurorii anti-mafia, Ilin a fost inculpat pentru pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului deoarece, în ciuda înregistrărilor video, audiat ca martor, polițistul a susținut că nu a văzut nimic. Agentul a fost surprins de camera instalată de DIICOT în apartamentul lui Boncu, de mai multe ori.


În una dintre discuțiile interceptate, Boncu îi explica agentului că „oferirea spre consum e trafic, dacă îți dau ție să tragi e trafic (…) punerea casei în vederea consumului îi infracțiune (…) nu poți să ai încredere. Nu se face cu toți papagalii”. Într-o altă seară, polițistul a fost filmat în timp ce se apleca asupra unei farfurii în care era cocaină, iar apoi își ștergea nasul sau își freca gingiile cu degetul, un gest tipic al consumatorilor „drogului zeilor”. Lucian Boncu îl considera unul dintre oamenii săi de încredere, într-o altă înterceptare susținând că „milițeanul îi ok (…) îi mega verificat. Am pus la masă, a tras, nu e polițist ca și gabor”.

Ilin Dragan a participat la discuțiile de la restaurantul Cuina unde liderul interlop Lucian Boncu a pus la cale asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, fiind cel căruia i-au fost trimise fotografii pentru a verifica o mașină suspectă de cei trei care au plecat să pună în aplicare împușcarea editorului-șef al PRESSALERT.ro. În acest dosar este cercetat, în calitate de suspect, pentru compromiterea intereselor justiției, deoarece „a devaluat către persoanele cercetate faptul că la D.I.I.C.O.T. se fac investigații referitoare la evenimentul din data de 10.09.2019, lucru care a dus la periclitarea și îngreunarea anchetei și a permis persoanelor cercetate să ia măsuri în vederea contracarării anchetei și influențării celorlalte persoane audiate în cauză”.

4 COMENTARII

  1. Un astfel de personaj de cea mai joasa speta trage in jos si face de ras imaginea Politiei Romane. Din cauza unor astfel de lepre cumparate cu 2 lei, lumea nu mai are incredere-n Justitie, Politie, Procuratur, SRI, motiv pt care cred ca dupa el ar trebui trasi si cei superiori lui care l-au acoperit! N-aveti cum bah baieti sa ziceti ca n-ati stiut!?! Daca ziceti ca n-ati stiut, atunci locul vostru NU ESTE ACOLO! Deci, cum facem!?

    • Ehh , nu au știut :))) sunt eu între ei atât in uniforma și instituțiile statului cât și prin apartamente sau vile prin Dumbrăvioara și Giroc unde se destrăbăleaza cot la cot cu așa zișii interlopi . E o mare familie in Timișoara, vorba lui Nasleu :)) de la administrația primăriei , conducerea poliției , tribunal, parchet pana in cel mai insalubru, întunecat și periculos birt din Timișoara , acești indivizi exista și conduc din umbra viețile timișorenilor . l-au pus pe imbecilul senil de Robu sa administreze orașul ca pe propria bătătura de la sat in timp ce ei devalizează , descompun și își însușesc Timișoara. Sper ca DIICOT , parchetele militare și puținii polițiști corecți care au mai rămas sa înceapă curând destructurarea și recuperarea prejudiciilor aduse . Poate intr-o zii de 16 Decembrie primi CD Loga înapoi de la țigani de buna voie .

  2. Și ce dacă l-au dat afara se face interlop și câștigă mai bine, îl fac aia bombardier general la Lepa Brena dacă o mai fii deschis dacă nu la Heaven. Își i-a un BMW cu km dați înapoi cu numere străine expirate sau cel mult fiind fost gabor din spirit cetățenesc, poate numere de Bulgaria dar nici asta nu este sigur, își face niște tatuaje, merge la sala, se umflă cu steroizi și gata. Se apuca de vânzări la portbagaj, trafic cu țigări, merge la treaba „afara” la cules de căpșuni și sparanghel, deschide un coafor unde se tunde el cu dumnealui și rudele de gradul 1, rămâne în contact cu unii din foștii colegi care sunt sifoane dar nu la garda ci la infractori și devine puntea de legătură între băieții rai și băieții buni.
    Cam asta este viata tristă care din dragoste fata de un bou și-a ruinat cariera.

  3. Haha…bă, ăsta n-are imaginație deci a rezultat polițist. Interlop niciodată,n-are stofă, toată viața a fost sclav. Va căuta ceva zilier în construcții sau paznic la pufuleți.
    Hahaha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.