Agentul sindicalist explică de ce a fost dat afară din Poliție: ”Eu...

Agentul sindicalist explică de ce a fost dat afară din Poliție: ”Eu am 6 capete de acuzare, 4 din ele sunt pentru articole si interviuri din presă”

0
DISTRIBUIȚI

Agentul Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, care a fost dat afară din Poliție după ce a vorbit despre planul de amenzi în perioada stării de urgență, a recționat, într-o nouă postare pe Facebook, la comunicatul Poliției Timiș și la faptul că MAI a aprobat decizia.

Referindu-se la faptul că singura faptă din cele șase care a fost făcută publică de către Poliția Timiș a fost cea a  intrării cu pistolul personal în sediu, Kovacs a susținut ”de ce nu spun că nu există cameră de armament unde poți să depui armele personale la intrarea în instituție?Așa cum ar fi normal. În 24.03.2020 depun raport de aprobare în acest sens și în 25.03.2020, se ” autosesizează ” șefii că am intrat cu arma personală. Exista o camera de armament la etajul 3. Cum trebuia să procedez, sa mă teleportez de la intrare până la etajul 3 sa depun arma personală? Ca sa nu primesc destituirea pentru cazurile din presa, probabil să nu iasă circ, mi-au dat-o asta cu pistolul personal.


Incident ” grav” în care jumătate dintre polițiști din IPJ sunt cu pistoalele la brâu prin Inspectorat. Dacă nu are fapte penale, îi „facem” una contravențională la comandă dupa care îl dăm afară să-i închidem gura , să-l dăm exemplu pentru ceilalți”. Fostul polițist a explicat că ”eu am 6 capete de acuzare, 4 din ele sunt pentru articole si interviuri din presă, pentru” deranjul conducerii”.

Sindicalistul este nemulțumit că premierul Ludovic Orban nu-i răspunde la telefona acum și a acuzat că eliminarea sa din Poliție s-a făcut de către oameni cu probleme. ”Cu o lună înainte de destituire, ma sună domnul Ludovic Orban sa vorbim de amenzi, care acum nu-mi mai răspunde deloc.Oare de ce? Erau polițiști din Inspectorat la vremea respectivă care se „autoizolau” la domiciliu, împreună cu șeful de la control intern, care a stat acasă la cerere( se poate verifica), fără concediu medical. El nu a fost internat cum am fost eu.
Acest om ,un executant de elita al conducerii IPJ Timiș, nu iese din cuvântul șefului inspectoratului. Acest om este un” fabricant de elită” al inspectorului șef de cercetări disciplinare din orice .A fost plecat din țară 2 ani, a revenit și la 6 luni de la revenire pentru” execuții deosebite” a fost avansat la excepțional în decembrie 2019. Predecesor lui care a dat un alt verdict într-o cercetate disciplinara, ce nu a fost pe gustul șefului de Inspectorat, a fost mutat la domnul foc automat.( Se pot verifica aceste aspecte).
Acolo nu exista rațiune, există doar ordin și execuție. Nu mai exista si latura umana. Exista doar ordin de execuție.😥”, a scris Kovacs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.