Alira Mun a lansat videoclipul melodiei „Univers”, prima ei compoziție în limba...

Alira Mun a lansat videoclipul melodiei „Univers”, prima ei compoziție în limba română VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Alira Mun a lansat noul ei videoclip la piesa „Univers“, prima ei piesă care are parte de versuri în limba română ce cuprinde imagini filmate în Timișoara. Artista care și-a creat un drum aparte în rândul amatorilor de muzică electronică a lansat în ultimii ani un flux constant de single-uri ce gravitează, într-un mod unic, prin și dincolo de universurile techno și IDM, pe orbite ambient și industriale.


Aflată într-o călătorie de cunoaștere și devenire, Alira Mun invită și învăluie publicul în atmosfere cinematice, profunde și sensibile, abisale și încântătoare. Piesa „Univers“ diferă ce precedentele sale producții prin versurile în limba română și atmosfera industrială în care se manifestă întreaga piesă.

Înaintea izbucnirii pandemiei mondiale, Alina Mur avea programat un concert în Timișoara, în cadrul evenimentului Galactic Tick Day, care își propune să sărbătorească călătoria sistemului nostru solar în jurul centrului galaxiei care ne gazduiește, Calea Lactee, alături de Thy Veils, evenimentul care ar fi reprezentat dealtfel și prima apariție ei live în orașul nostru fiind amânat. În 2017, Alira Mun, colaboratoarea proiectului Thy Veils a lansat single-ul de debut, „Gemma”, cu un videoclip produs de Daniel Dorobanțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.