Amenzi uriașe după ce un bărbat a filmat un câine agresiv care...

Amenzi uriașe după ce un bărbat a filmat un câine agresiv care sfâșia un alt câine

1
DISTRIBUIȚI

Doi hunedoreni au primit amenzi de 6.000 de lei după ce unul dintre ei și-a lăsat câinele agresiv să sfâșie un alt câine, imaginile fiind postate pe Facebook. Amenzile s-au dat pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

Poliția Orăștie a început cercetările după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine agresiv care sfâșia un alt câine.


Polițiștii au identificat persoana care a făcut filmarea, un tânăr de 25 de ani, din Orăștie. Acesta a declarat că nu el este proprietarul câinelui agresiv și că a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi câini, după ce câinele agresiv ar fi scăpat din spațiul în care era ținut. Apoi, a postat filmarea pe rețeaua de socializare.

Tânărul a fost o dus la sediul Poliției Orăștie și a primit o amendă de 3.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Ulterior, polițiștii din Orăștie l-au identificat pe proprietarul câinelui agresiv, acesta fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Turdaș, care a declarat că a cumpărat câinele în aprilie, nu are acte de proveniență, carnet de sănătate sau asigurare obligatorie pentru animal.

Bărbatul a spus că ținea câinele într-o anexă, de unde a și scăpat.

Și acesta a primit o amendă de 3.000 de lei pentru că nu își justifica prezența în spațiul public.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.