ASU Politehnica organizează o tombolă specială cu ocazia aniversării arenei „Dan Păltinişanu”....

ASU Politehnica organizează o tombolă specială cu ocazia aniversării arenei „Dan Păltinişanu”. 57 de premii pentru 57 de ani

0
DISTRIBUIȚI
stadion dan paltinisan
Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara

De 1 mai se împlinesc 57 de ani de la darea în folosinţă a principalei arene a Timişoarei. Actualul „Dan Păltinişanu” a produs multe momente de bucurie, cât şi clipe de tristeţe fanilor alb-violeţi. Cu ocazia aniversării stadionului susţinătorii Politehnicii din B au demarat o tombolă care are în mod simbolic 57 de premii ca răsplată.

„Tombola 1 Mai – Câştigă alături de noi, susţine Politehnica” e iniţiativa formaţiei din Liga a II-a. „E 1 mai, sunt 57 ani de bătrân ”Dan Păltinișanu” – EL MONUMENTAL. Nu e în formă de top acum, e bătrân și așteaptă vremuri mai bune, așteaptă să-și vadă din nou nepoții bucurându-se în tribune și pe teren. Dar azi dăm noi berea pentru el. Și pentru noi. Pentru POLI”, se arată în anunţul grupării timişorene.

Pe lângă cele 57 de premii, câte unul pentru fiecare an, ASU Poli pune la bătaie şi altele suplimentare.


Premiile totale sunt în valoare de 1.000 de euro şi foarte diversificate. De la produse promoționale cu Poli și Universitatea Politehnica Timișoara, până la gadgeturi, ceasuri, inclusiv un tricou oficial de joc. Astfel că în total sunt de fapt 72 de premii.

Un tichet la tombolă costă 15 lei și garantează o șansă de câștig iar o persoană poate achiziţiona mai multe. Acesta se achiziţionează de pe pagina sspolitehnica.ro/shop. Clubul îşi îndeamnă susţinătorii să distribuie mesajul, mai ales că achiziţiile de tichete vin în sprijinul bugetului lui ASU Politehnica în această perioadă grea. Lista completă a câștigătorilor va fi publicată pe site-ul oficial al alb-violeţilor din B pe data de 6 mai, atunci când va fi efectuată şi extragerea.

Stadionul „Dan Păltinişanu” s-a numit la început chiar „1 Mai”, fiind dat în folosinţă exact în urmă cu 57 de ani! Arena aflată în proprietatea CJ Timiş urmează să fie demolată, dar nimic nu e concret în privinţa datei operaţiunii. Pe aceeaşi locaţie autorităţile promit un stadion modern, cu fonduri de la CNI. Poreclit şi „Marele oval” sau „El Monumental”, actualul stadion de peste 32.000 de locuri pe scaune a cunoscut şi gloria internaţională, organizând meciuri oficiale ale echipei naţionale şi partide din eurocupe ale vechiului club viola, de referinţă fiind duelurile cu Şahtior, Celtic ori Atletico Madrid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.