Avertismentul lui Musta: ”Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să...

Avertismentul lui Musta: ”Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut”

4
DISTRIBUIȚI

Medicul Virgil Musta le-a transmis românilor că ”pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi”.


Doctorul a susținut, într-o nouă postare pe Facebook, că ”Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări. Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!”.

Virgil Musta a mulțumit pentru că ”ați ținut cont și vă mulțumesc mult pentru asta și vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că și eu cred că niciun sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți. Lacrimile de bucurie și emoție s-au datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie. Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă”.

4 COMENTARII

  1. Domnule Musta, tot respectul pentru activitatea dumneavoastra (desi nu cred ca sunteti constient de fatul ca protocoalele pentru covid au omorat oameni cu zile). Va rog insa sa incercati sa renuntati la a aminti tot timpul despre starea de razboi, chiar daca o faceti cu intentii bune. Nu face bine nimanui…se suprapune doar panicii generale care s- a creat.

  2. e simplu, nu va strangeti gramada. treaba cu amenzile si blocatul tarii in casa e o actiune criminala a guvernului care distruge psihicul si sistemul imunitar. asta o poate spune orice doctor, dar guvernele prefera sa-si bata joc de populatie si sa asculte de pedofilii de la OMS

    • O conspirație mondiala condusă de pedofili ? E noua asta , numai imbecilii din PSD sunt capabil sa debiteze astfel de Inepții . Stat paralel , Iohannis mănâncă copiii acum tu :)) Fa un control sigur ceva nu e in regula . Furtul Și minciuna e in ADN ul vostru pt totdeauna.

  3. Decat sa faceti pe vedeta mai bine ati face putina ordine in spitalul d-voastra si ati lupta pentru protocoalele aceste criminale. Ati supus echipa d-voastra si pacientii unor tratamente inumane .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.