Avertismentul ministrului Sănătății: Acest weekend este unul decisiv

Avertismentul ministrului Sănătății: Acest weekend este unul decisiv

2
DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății, Nelu Tătar, a declarat, astăzi, că pentru următoarea perioadă și a măsurilor care vor fi luate este esențial ce se întâmplă în acest sfârșit de săptămână.

”Acest weekend este unul decisiv.


Recomand încă o dată, prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Mă repet, nu am atins încă vârful. Nu vreau să ne gândim la relaxare, putem spera la o relaxare, dar momentul relaxării ţine foarte mult de felul cum gestionăm zilele de 1, 2, 3 mai şi poate săptămâna viitoare. După sărbătorile pascale, acest week-end este foarte important . Este frumos afară, este ziua mare, există o tradiţie a week-end-urilor de 1 mai, în care lumea ieşea, se întâlnea cu cunoscuţii. Este un 1 mai diferit faţă de alţi ani, dar, mă repet, acest 1 mai trebuie să fie altfel, pentru a avea în anii următori sărbători normale cu cei apropiaţi, cu cei dragi nouă””, a declarat Tătar, în timpul vizitei sale la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

 

2 COMENTARII

  1. imbecilule, n-a iesit lumea de pasti, si tu ai impresia ca va iesi de 1 mai? jet in mm de comunist, ne vor astia in casa pentru totdeauna

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.