Bandul ușor asimptomatic Rezident Ex a lansat videoclipul piesei ”Lasă-mă să zbor”

Bandul ușor asimptomatic Rezident Ex a lansat videoclipul piesei ”Lasă-mă să zbor”

3
DISTRIBUIȚI

Tavi Iepan (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bas), Mark Cross (percuție) și Sebastian Simonis (vocal) – adică membrii formației Rezident EX – au lansat un nou videoclip la piesa „Lasă-mă să zbor“, melodia find extrasă din cel de-al doilea material discografic al trupei, Audio Doping, apărut în urmă cu trei ani.

„Ideea acestui videoclip a venit din partea lui Christian Podratzky, cu gândul la prietenii noștri care trec prin perioada asta mai mult decât neobișnuită, în încercarea de a le oferi un moment de respiro. El a și montat videoclipul din filmări adunate de-a lungul timpului în cei opt ani de când există Rezident Ex. Cine ar fi crezut după toate prin care am trecut, că ne mai arde de muzică ș i clipuri ? Nu știu dacă se poate spune că acest videoclip a apărut târziu….Dar dacă este așa înseamnă că suntem ca band ușor asimptomatici și abia după un anumit timp, în carantină și după prelevarea probelor de pe „Audio Doping” am realizat că avem anticorpii necesari să producem un clip cu o temă atât de controversată… De fapt și titlul piesei este de mare actualitate deși melodia a fost compusă cu ani în urmă“, ne-a dezvăluit Tavi Iepan despre noul videoclip.

Ultimul concert susținut de formația Rezident Ex înaintea izbucnirii pandemiei a avut loc în data de 28 decembrie 2019 în Piața Operei, pe un frig strașnic, în fața unui public nu prea numeros dar „devotat“.

„Pentru noi a fost ca de fiecare dată, o bucurie să revenim la Timișoara și o spun cu mâna pe inimă și pentru colegii mei internaționali….care au îndrăgit orașul și mai ales oamenii și felul lor de a fi.


Publicul a fost mai mult decât excepțional ….să reziști pe acel ger o oră și jumătate în aer liber este o performanță! Este dificil să cânți în asemenea condiții pentru că nu-ți mai simți degetele și după ce inhalezi aerul rece chiar și vocea cedează și nu te mai ascultă. Publicul a fost însă formidabil. Unii au venit de departe și ne-au împins înainte. După concert am fost cu câțiva fani într-un bar și am continuat întâlnirea. A fost o seară memorabilă. Pentru anul în curs aveam planuri să cântăm la două festivaluri, dar din cauza situației actuale, acestea nu s-au mai concretizat. Din păcate….și pentru Mara, care se ocupă de noi în ultimul timp. Pentru 2020 lucrăm pas cu pas și probabil mai mult în sectorul cu imprimări și videoclipuri“, a mai adăugat Tavi Iepan.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.