Bărbat care vindea droguri, prins în timp ce căuta un „client” la...

Bărbat care vindea droguri, prins în timp ce căuta un „client” la centrul de carantină

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1393406594">

Un bărbat care vindea droguri a fost prins lângă un centru de carantină din Petroșani, de către jandarmi. Acesta a spus că o persoană aflată în carantină la hotel i-a cerut pe Facebook marijuana.

Jandarmii hunedoreni anunță luni că patrula de serviciu a observat un bărbat care a încercat să intre într-un hotel din Petroşani în care se află persoane în carantină, evitând jandarmii.

Când l-au oprit, bărbatul a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal asupra acestuia a fost găsită o pungă în care era o materie de culoare verde-maroniu.

Bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost cerută pe Facebook de către o persoană aflată în carantină, în schimbul sumei de 70 de lei.

„Documentele de sesizare privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, declară jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.