BMW-ul unui cunoscut avocat timișorean, cuprins de flăcări chiar lângă tribunal FOTO...

BMW-ul unui cunoscut avocat timișorean, cuprins de flăcări chiar lângă tribunal FOTO și VIDEO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-780284362">

O mașină a luat foc în această seară, la Timișoara, chiar lângă Palatul Dicasterial, clădirea care găzduiește Parchetele și instanțele timișene.

Este vorba de un BMW seria 7 care aparține avocatului Carin Antonescu, autoturismul fiind parcat în zona pietonală de lângă Palatul Dicasterial. Un martor ocular spunea că a auzit alarma mașinii și se pare că de la acel circuit a luat foc mașina, din zona portierei de pe partea șoferului, spre roată.

Partea din față a mașinii a fost cuprinsă de flăcări, iar jandarmii care asigură paza Palatului Dicasterial au ieșit și au reușit, cu ajutorul a șase extinctoare, să stingă focul. La fața locului au ajuns și pompierii. „A fost un scurtcircuit, noroc cu jandarmii, că altfel ardea toată”, a spus avocatul.

Carin Antonescu este, printre alții, apărătorul unor cunoscute nume din lumea interlopă timișoreană, printre care și Dragan Ilin, polițistul apropiat de gruparea condusă de Lucian Boncu, și Radu Novac, zis „Jack”, implicat într-un dosar de trafic de cocaină.

5 COMENTARII

  1. Dar cum are voie acest cumoscut avocat sa parcheze pe pietonala? E cumva stapanul Timisoarei? Ca si clientii lui pe care i a aparat si i a bagat la puscarie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.