Călin Lupu a lansat un nou single: „Prin modul online se pierde...

Călin Lupu a lansat un nou single: „Prin modul online se pierde mult din plăcerea și bucuria de a lucra la un album“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Călin Lupu, fost participant la concursul Vocea României a lansat un nou single „Last Request“, melodie care va fi inclusă pe materialul discografic al artistului timișorean. Din cauza pandemiei prin care trecem, artiștii din lumea întreagă trec prin momente dificile, care au făcut ca recitalurile lor să se desfășoare online fără public, dar pe lângă acest aspect, mai există încă o dezamăgire pentru cei din branșă care face ca inclusiv creearea unui material discografic să-și piardă din farmec, din cauza așa-numitei distanțări sociale…

„Piesa este a patra melodie lansată de mine și va face parte din albumul care era programat să iasă în toamnă. Din păcate a venit coronavirusul ăsta și cu toată nebunia asta a trebuit să luăm o pauză. Eu iubesc experiența aia de studio când stai cu oamenii față în față, schimbi idei, ești prezent acolo și înveți atâtea lucruri, nu vreau să lucrăm la albumul ăsta prin Facetime sau Zoom. Personal cred că prin modul online se pierde mult din plăcerea și bucuria de a lucra la un album. Prin noua melodie am vrut să descriu perspectiva unei posibile despărțiri sau a unei mari iubiri: tot timpul avem de ales și cum ar fi dacă… Mi-ar plăcea ca fiecare să înțeleagă și să ia ce vrea din piesa asta.


Melodia are un vibe pozitiv și mi-aș fi dorit mult să o lansăm în alte condiții“, spune artistul.

Precedenta piesă a artistului, „Filmul meu“, a fost prima compoziție proprie a lui Călin Lupu în limba română și a venit după „Angels With Dirty Wings“ și „Burn this house down“. Dealtfel, compoziția „Angels with dirty wings“, s-a calificat în finala concursului „The UK Songwriting Contest“, la categoria rock, find printre cele 12 finaliste. În ceea ce privește vremurile complicate pe care le trăim cu toții, artistul este convins că „ceva bun trebuie să se întâmple“, în momentul în care vom trece de pandemie.

„Pandemia asta clar ne-a afectat pe toți. Cel mai rău îmi pare că aveam programate niște concerte la niște festivaluri care din păcate s-au anulat. Probabil va mai dura până vom putea reveni pe o scenă și cred că e important să folosim timpul ăsta pentru a evolua la arta noastră, indiferent de domeniu. După toată nebunia asta ceva bun trebuie să se întâmple“, a spus muzicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.