Ce le cere președintele CJ Timiș primăriilor odată cu deschiderea teraselor

Ce le cere președintele CJ Timiș primăriilor odată cu deschiderea teraselor

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a făcut, astăzi, un apel către primării în contextul în care, de la 1 iunie, se redeschid terasele.

„Locurile, mult mai puține, vor fi mereu ocupate, reangajarea întregului personal nu va fi posibilă, iar afacerile se vor lupta în continuare pentru supraviețuire.


Automat, asta înseamnă și taxe mai mici la buget. Fac un apel public către toate primăriile din Timiș să ofere o mână de ajutor agenților economici. Suntem obligați să facem tot ce ne stă în putință pentru ca lucrurile să revină la normal”, a susținut Călin Dobra.

Soluția propusă de acesta este ca administrațiile locale să mărească spațiile dedicate teraselor, astfel încât impactul măsurilor de distanțare, în contextul măsurilor impuse de panmdemia de coronavirus, să fie reduse.  „În Timișoara, de exemplu, avem norocul că dispunem de piețe largi, care permit extinderea teraselor, fără a-i afecta pe ceilalți cetățeni, dar și primăriile celorlalte orașe din județ trebuie să arate solidaritate în asemenea situații speciale”, a adăugat Călin Dobra.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.