Celelalte Cuvinte lansează albumul „Ispita” pe platformele de streaming și download

Celelalte Cuvinte lansează albumul „Ispita” pe platformele de streaming și download

0
DISTRIBUIȚI

Lansat de Celelalte Cuvinte în anul 1997, în format fizic (doar pe casetă audio), albumul „Ispita” este disponibil acum pe platformele digitale de streaming și download.

Prin textele lui Marcel Breazu, albumul vorbește despre tentațiile cu care se confruntă un individ pe parcursul vieții și analizează în profunzime relația dintre om și ideea lui de ispită. Produs de regretatul Alex Perin („Boița“), albumul are un sound de rock progresiv, îmbinat cu aceleași influențe din folclorul românesc cu care cei de la Celelalte Cuvinte ne-au obișnuit.


Până acum fiind disponibil doar pe casetă audio, lansarea albumului în formatul digital reprezintă o veste bună, atât pentru fanii trupei, cât și pentru fanii genului.

„Suntem bucuroși că am readus la lumină pentru fanii noștri un demult așteptat material de colecție așa cum este «Ispita», mai ales că el a avut neșansa să fie editat în trecut doar pe casete audio. Sperăm să reînceapă activitatea concertistică pentru a avea ocazia de a-l susține live integral, ca pe vremuri”, spune solistul formației, Călin Pop despre lansarea în digital a albumului „Ispita”.

Celelalte cuvinte își au rădăcinile în trupa Sonic, formată în anul 1977 de către Călin Pop (chitară și voce), Marcel Breazu (bas și voce) și Leontin Iovan (tobe), pe vremea când cei trei activau la liceul Emanuil Gojdu din Oradea. Pe 13 decembrie, 1981, Radu Manafu (chitară și vioara) și Ovidiu Roșu (sunet) se alătură trupei, urmând că în același an, în Timișoara, la Casa de Cultură a Studenților, să aibe loc debutul trupei în formulă nouă și sub numele de Celelalte Cuvinte. Line-up-ul trupei urmează să fie definit complet atunci când Tiberiu Pop începe să cânte la claviaturi pentru Celelalte Cuvinte, având primele contribuții la muzica lor pe albumul „Celelalte Cuvinte II”, înregistrat în 1989 și lansat în 1990.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.