Coronavirus în România: 191 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Coronavirus în România: 191 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 191 de cazuri noi de îmbolnăvire în România. Numărul de pacienți noi rămâne constant în ultimele zile, ultimele două rapoarte anunțând 197, respectiv 198 de cazuri noi.


Până vineri, în țara noastră au fost confirmate 18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.829 au fost declarate vindecate și externate.

Din păcate, 1.240 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov și Harghita, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 191 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.371 de persoane. Alte 95.176 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.