Dosare penale pentru trei bărbați care dețineau ilegal arme letale

Dosare penale pentru trei bărbați care dețineau ilegal arme letale

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Timiș efectuează cercetări față de trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„În zilele de 18 și 19 mai a.c., în baza unor acțiuni de verificare a posesorilor de arme letale, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat un control la domiciliul unor bărbați de 39 și 62 de ani din satul Iohanisfeld, județul Timiș și la domiciliul unui alt bărbat de 80 de ani din localitatea Peciu Nou, județul Timiș, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor trei arme lungi, o lunetă, muniția aferentă și o armă scurtă, toate din categoria celor supuse autorizării. Întrucât persoanele mai sus menționate nu sunt autorizate să poarte și să folosească arme și muniții letale sau neletale, polițiștii au deschis dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor pe numele bărbaților”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

1 COMENTARIU

  1. Acelea din foto sunt cu aer comprimat.Corect au nevoie de autorizatie …dar sint letale decit de la distanta mica.
    Ce munitie si ce calibru aveau cei trei barbati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.