Femeia care și-a aruncat din brațe bebelușul, de la o înălțime de...

Femeia care și-a aruncat din brațe bebelușul, de la o înălțime de doi metri, a fost arestată

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1571022345">

O femeie care și-a aruncat din brațe bebelușul de numai două luni, din brațe, pe podeaua unui hotel din Timișoara, după un conflict cu concubinul a fost arestată preventiv. Procurorii spun că micuțul s-a lovit cu capul de podea, de la o înălțime de circa doi metri și starea sa este gravă.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, femeia este cercetată pentru violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie (fiul).

Practic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla într-un hotel din Timișoara, în urma unui conflict anterior avut cu concubinul său, aceasta l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului.

Procurorii spun că bebelușul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea.

Din cauza loviturii, băiețelul a suferit mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața sa fiind pusă în pericol.

Femeia a fost reținută și ulterior arestată preventiv, iar cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.