„Infirmieri virtuali” la Spitalul Județean din Timișoara, pentru a limita contactele cu...

„Infirmieri virtuali” la Spitalul Județean din Timișoara, pentru a limita contactele cu potențial de infectare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-227894732">

Personalul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brînzeu» din Timișoara are cinci noi colegi virtuali. Unitatea sanitară beneficiază de un proiect pilot, alaturi de alte șase spitale din țară. Realizatorii proiectul „Infirmiera Virtuală” estimează că în două luni un singur device poate elimina până la 180 de contacte cu potențial de infectare a cadrelor medicale.

„Prezența avatarurilor în prima linie din Zona Roșie a Unității de Primiri Urgențe a SCJUPBT reduce la minim riscul de contaminare a personalului medical care iși desfășoară activitatea în zonele cu suspecți/confirmați cu SARS-COV2. Alături de Fundația United Way România, Metropolitan Life se implică în proiectul «Infirmiera Virtuală», o rețea de avataruri interconectate cu aspect de cadru medical, o solutie «ready to use» din primul minut de la instalare, simpla si sociabila. Cu ajutorul lor, medicii, asistentele medicale și infirmierele pot comunica video și text cu pacienții, având contact direct în situații esențiale pentru sănătatea acestora”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.