Liderul USR Timiș: „Secretul de campanie al celor de la PNL și...

Liderul USR Timiș: „Secretul de campanie al celor de la PNL și PSD este blatul”

1
DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, președintele USR Timiș, și-a atacat pe Facebook rivalii politici la nivel de județ, acuzându-i pe Călin Dobra și Nicolae Robu, liderii PSD, respectiv PNL, că au o înțelegere cel puțin tacită care i-a ajutat până acum să rămână în pozițiile pe care le ocupă.

„Lupul strigă lupul, dar noi rămânem fără gospodărie. Robu îl atacă pe Dobra. Dobra îl atacă pe Robu. Din acest război pierdem doar noi, cetățenii care vor infrastructură, investiții și modernizare. Vă voi spune secretul de campanie al celor de la PNL și PSD → este blatul. Dacă ne uităm atent, vedem că fix asta se întâmplă de cel puțin 10 ani. Mai ținem minte alianța dintre PSD și PNL din 2011? Alianța USL prin care și-a câștigat Robu primul mandat? Ei bine, acela a fost printre puținele momente în care alianța asta mizerabilă a fost în văzul lumii. De obicei sunt mai discreți…”, și-a început Moș „editorialul”.

Liderul USR Timiș consideră că între cele două părți există o relație de simbioză. „Strategia celor două partide este să se atace reciproc ca să-și radicalizeze votanții. Practic PSD atacă PNL ca să pară că PNL este o amenințare. Între timp, PNL atacă PSD ca și cum ei ar fi singura forță capabilă să se opună dezastrului PSD.


În urma acestor atacuri cresc în sondaje și PSD și PNL. Așa a ajuns Viorica Dăncilă în turul II al prezidențialelor. Așa crește PSD acum din opoziție. Același lucru se întâmplă cu și mai mare succes la nivel local. Între Nicolae Robu și Călin Dobra. Se atacă și se acuză de zor, zi de zi, fiecare dintre ei, de fapt, ajutându-l pe celălalt. Acești oameni nu prea au reușite, nu prea au rezultate. Timișul și Timișoara s-au dezvoltat lent, din inerție …iar ei își ocupă timpul explicându-ne câte lucruri bune au făcut”, a mai scris Cristian Moș.

„Dar războiul ăsta nu e real, e doar mimat. Și-au împărțit între ei sferele de influență și, la nevoie, pasează vina de la unul la altul pentru tot ce nu au făcut, spunând că ar fi făcut, dar nu au putut pentru că celălalt i-a ținut pe loc. Acești doi oameni trebuie taxați pentru acest comportament, pentru că ei nu sunt doar doi indivizi oarecare. Ei reprezintă cele mai importante două instituții din județ! Nu doar că se folosesc de greutatea funcției pentru a-și face lor campanie electorală, dar folosesc acest «conflict» pentru a-și justifica multele eșecuri”, este de părere președintele USR Timiș.

Acesta dă și exemple pentru a-și susține afirmațiile. „Un exemplu e cel al parcării din centru. Terenul de acolo e al CJT-ului. Dobra a promis că face, nu a făcut nimic aproape 4 ani și s-a trezit abia acum, înainte de alegeri, că va face. Robu a cerut de mai multe ori să facă el acolo parcare, deși în rest, în oraș, nu a făcut nici el, abia acum s-a apucat să facă de zor niște parcări, după mulți ani de promisiuni. Un alt exemplu e cel legat de baza Cioca, unde au proprietăți ambele instituții. Primăria deține acolo niște clădiri, CJT-ul deține terenul. De ani de zile tot spun că vor să facă ceva, dar nu au făcut încă nimic și își pasează vina de la unul la altul. Recent am vorbit despre restaurarea Casteluli Huniade din centrul orașului. Încă de prin 2016 Robu s-a tot prefăcut că vrea clădirea de la CJT-ul lui Dobra. Între timp, suntem tot într-un șantier de 14 ani”, a mai scris useristul.

„România nu se va schimba cu oameni ca ei la conducere. România nu se va schimba nici cu PNL, nici cu PSD la guvernare. Sunt aceiași oameni care au condus țara în ultimii 30 de ani, cu rezultatele pe care le vedem zi de zi pe stradă, în spitale și în instituții”, a încheiat Cristian Moș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.