Mesajul agentului sindicalist Kovacs către ministrul Vela: ”Veniți să vedeți unde locuiesc...

Mesajul agentului sindicalist Kovacs către ministrul Vela: ”Veniți să vedeți unde locuiesc șefii mei care m-au dat afară (toți au vile). Toți au afaceri”

15
DISTRIBUIȚI

Agentul Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, care a fost dat afară din Poliție după ce a vorbit despre planul de amenzi impus în starea de necesitate, i-a transmis, în această dimineață, un nou mesaj ministrului de interne, Marcel Vela.


Într-o postare pe Facebook, Kovacs îi ceere ministrului să nu aprobe destituirea sa din funcția publică și îi acuză pe șefii Poliției Timiș.  Kovacs susține că niciunul nu a primit o pedeapsă atât de gravă ca a sa în cazul împușcării agentului Cristian Amariei.

”Eu am deranjat conducerea IPJ Timiș, eu trebuia să dispar urgent, să nu mai fie și alții care să spună adevărul despre incompetența șefilor și lipsurile unui sistem corupt în care a promovat cine a avut pilele cele mai tari, în care șefii de inspectorat sunt aleși politic, ncidecum pe merite. Eu am cerut dotarea polițiștilor să nu mai mergem și la alte înmormântări ale colegilor, nu am cerut nimic pentru mine. Domnule ministru de Interne, veniți la Timișoara să vedeți unde locuiesc eu cu familia mea (într-o garsonieră), după 18 ani de activitate. Veniți să vedeți unde locuiesc șefii mei care m-au dat afară (toți au vile). Toți au afaceri”, a scris Kovacs.

Acesta i-a cerut ministrului Vela să-i analizeze situația, să nu asculte ”doar vocea șefilor care au fost montați acolo de către alți politicieni” și ”vă rog să revocați dispoziția de destituire a mea din Poliție, dată de un șef care are o obsesie oarbă de răzbunare împotriva mea, un om care ține cu dinții de acea funcție”.

 

15 COMENTARII

  1. De ce procurori DNA Timișoara dorm când ar trebui să vadă corupția din politie și din primărie, oare de ce?????

    Eu pot doar să presupun că se cunosc între ei și nu se deranjează!!!!!!!

    Petecel de unde ai avut sute de mii de euro pt vilă și mașină??????

    De unde au copii primarului Robu milioane de euro pt vile???????????

    Noi cetățenii suntem de vină că stam frumos în băncuțe și nu ne autoactivam să i întrebăm public de unde au și de ce procurorii nu fac nimic??????

    Da să vă fie rușine celor ca și șefului poliției Petecel care se prea autodestuleaza poate din surse dubioase deoarece nu cred că ar putea justifica vila și mașina puse poate pe neamuri, părinți, etc

    Ce fac serviciile??????

    SRI este în carantină și de ce nu devorează sursele de unde au acestea saci de bani sa facă vile și cartiere, vezi copii primarului Robu Nicolae????????

    Trăim într-o societate unde șeful politiei are proprietăți care nu cred că pot fi justificate și copii primarului fac cartiere de vile

  2. Unde sunt oameni de bine care făceau gălăgie prin Piața Revoluției ani trecuți, haștagii care ieșau pentru justiție, coveși și mue PSD. Acum când sunt încălcate drepturile și libera exprimare >n cel mai pur stil stalinist, TĂCEȚI. RUȘINE!!! Vă faceți că nu mai vedeți corupția, generalizată chiar și acolo unde ea nu trebuie să existe, în poliție. E liniște, conduce cine trebuie, manipularea și_a atins scopul. Deunăzi participa și primarul la asemenea sindrofii pentru anticorupție și libertate, dar acuma chiar el interzice dreptul la informație și liberă exprimare și pe zi ce trece se observă corupția la toate nivelurile și din primărie. Să nu uităm autobuzele electrice, mai știe cineva pe unde sunt? Semaforișoara, palmișoara cele trei terenuri cedate în schimbul acvariului din Piață Revolutiei (unul în 700, unul Bogdănestilor cu Cetății și unul în Lipovei) pe toate sunt supermarketuri acum. Chiar atât a costat dărâmarea acelui acvariu a firmei Art… Nimeni nu se sesizează?

  3. Dl Valer, este total lipsit de conținut mesajul tău. Vrei sustinere? Spune concret despre ce e vorba. Pe mine unul m-ar interesa clar abaterile sau abaterea disciplinară pentru care ai fost dat afară. Ministrul asta o sa întrebe. Ca unde stai tu cu familia si ca altii au casa e irelevant. Inteleg ca daca un infractor (nu la tine ma refer, ci în general) savarseste infracțiuni dar nu are vila si sta intr-o garsoniera e exonerat de raspundere? Iar referitor la cazul tau mi se pare ca joci murdar prin aceea că induci în eroare opinia publică. Dacă ai avea dreptate, ai spune exact în ce constă abuzul asupra ta, ai fi spus concret ce abateri ti se imputa si tu nu le-ai săvârșit. Restul e can can.

  4. Dle Kovacs faptul ca toate slugile lui Petecel, cu exceptia lui, au vile nu este o infractiune. Faptul ca toate slugile lui Petecel fac parte din comisii de concursuri pentru functii de conducere in care se savarsesc fapte de trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta, da reprezinta infractiuni. Cu generalitati de genul ca toti au vile, ca sefii sunt pusi politic, le cunoastem deja, sunt niste clisee… Petecel esti o rusine, un om fara caracter, un oltean imputit! Si slugile tale. Si slugile slugilor tale.

  5. App de planul de amenzi:
    -in momentul in care CCR le-a luat placerea de a da amenzi,toti militienii au disparut din filtrele de pe strada.Care au ramas te verificau la trusa medicala si vesta reflectorizanta.
    -in 15,prima zi de eliberare, au facut filtre peste tot in oras.Eu an fost oprit si amendat pt ca circulam cu 91 km/h la intrare pe Lugojului.Imi pare rau ca nu am filmat,erau 3-4 masini de politie in dispozitiv, militienii completau din greu la PV-uri pe capota masinilor iar cand unul care era cu pistolul radar striga ca a mai agatat un sofer,sa ii vedeti cum lasau pixul si se aruncau in fata masinilor ca sa ii opreasca.Au fost niste imagini sugestive.Erau in transa ca sa recupereze amenzile pierdute odata cu decizia CCR!

    Asta nu e tara!!

    • ,,asta nu e tara,, spune unul care a incalcat legea..appacolo e 70 iar tu circulai cu 91 dupa spusele tale. Dar unde e tara? Unde poti incalca legea nepedepsit? Pai dute in tara aia.
      Vad ca unora vi se pare ca decizia CCR. a abrogat TOATE legile din Romania…
      P.s.
      Pt stiinta ta,sa te dai mare pe fb ca acum stii: amenzile date de politisti sunt incasate de….ghici? Primaria de care apartii cu domiciliu!
      Asa ca daca tu ai domiciliul in Caracal, o sa aiba peimarul de acolo un cadou de la tine.

  6. Alooooo DNA, ce faceți cu ultracinstitiii Robu Nicolae și Petecel??????? În curând vom deveni sau poate suntem mai ceva ca în Sicilia, mafie, interlopi, asasinării la comandă etc.
    Noi cetățenii suntem îngrijorați dar vedem că nimeni nu mișcă un deget ca să distrugă capii din funcții???????

  7. Arat toată compasiunea pe care o poate avea un om pt semenul lui într o astfel de situație. Însă, cu regret o spun, ar fi trebuit sa anticipezi asta dacă ai fi fost cu adevărat polițist. Ar fi trebuit sa cunoști regulamentele, legile și toate normele pe care trebuie sa le respecți. Cu toții știm plusurile și minusurile acestui sistem, însă nu toți alegem sa acționăm irațional. Cu siguranța ai fi putut sa faci ceva dacă ti ai fi folosit mintea…mai întâi sa înveti sa scrii și sa vorbești corect, ca să nu arati lumii un alt polițist agramat, apoi sa citești legislația, ca să nu vb despre politie ca un bisnitar, după care sa ne întrebi pe noi dacă vrem sa ne reprezinți. Ai ales sa vb despre ” frustrările” tale la TV, pozând într un erou, iar acum ti ai amintit ca ai copii…oare atunci erai sedat? Mai mult, acum te erijezi în evaluatorul oamenilor care te conduc… oare patologia ta nu este prea evidenta. Se spune ca mințile goale fac mult zgomot… tu ne ai aratat destul. Dacă aș fi în locul celor pe care ii denigrezi, as acționa și altfel… nu ți as cere nimic, ca evident nu ai ce sa oferi, însă te as ajuta sa înveți ce n ai reușit în anii pe care spui ca i ai în acest minister. Păcat ca pleci și n ai reușit sa înțelegi ce înseamnă să fii polițist!

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/05/mesajul-agentului-sindicalist-kovacs-catre-ministrul-vela-veniti-sa-vedeti-unde-locuiesc-sefii-mei-cae-m-au-dat-afara-toti-au-vile-toti-au-afaceri/

    • Bine punctat. Doar cu amendament. Nu a fost niciodată polițist și acum a devenit polițist erou. Din punctul meu de vedere este doar un frustrat care, constatând că Nu e capabil de nimic si dorind atentie si afirmare, a folosit un sindicat ca sa se afirme. Nu poti face dintr-un om de nota zero un polițist de nota 5 (nota 10 e ireal pt el). Atatea minciuni spuse de kovacs la tv nu am vazut decat la câțiva politiceni, putini politicineni. Si ca sa-i raspund si lui EU, abaterile pentru care a fost destituit nu au nicio legatura cu ce povesteste el. Prin minciuni a arătat că este nu doar zero ca polițist ci si ca are un caracter murdar.

    • Voi, astia , politistii care veniti acum si vorbiti de regulile care ar trebui respectate , de OMERTA voastra, sinteti lasii, parazitii Romaniei! Stiu ce vorbesc! M-am lovit de rahatii din politie lasi, fricosi, mai mult banditi decit politisti! O sa va ia dracul si pe voi! Va vor ajunge blestemele oamenilor, furati, tradati, jefuiti de analfabetii pupincuristi! Daca muncesti cinstit, nu cred ca poti sa-ti aduni ce si-au adunat multi sefi de politie, primari , avocati, sefi de partide. Felicitari, dl. VALER KOVACS! Ati facut ce trebuia pentru oamenii de rind, frustrati, pentru constiinta dv., pentru ceilalti colegi care gindesc la fel, dar inca le este frica! Jigodiile care comenteaza si va jignesc sint mafiotii din politie sau buldogii lor! Macar vedem acum , ca si PNL -ul este pe acelasi calapod cu PSD, cu USR, etc. PETECEL, nu-i din CARACAL?

  8. Mai oameni buni ori sunteti naivi ori prea tampiti si sa acceptati modul prin care o mana spala pe alta cand ei se intalnesc la nunti botezuri si cumetrii cum sa se dea in vileag unii pe altii si cand cei care slujesc nu fac decat sa execute cine nu e cu ei e impotriva lor, despre ce dracu vorbim sa fim seriosi , cand eu faceam plangeri penale la DNA Bucuresti impotriva diferitilor inspectori de politie desi o luasem ierarhic de la DNA local etc procurarea care trebuia sa judece un caz al unui politist corupt era defapt sora acestuia si tot asa cum sa se dezminta vreunul>??? tot sistemul e bolnav si daca se gaseste unul sa se revolte este inlaturat imediat deci repet daca esti destept nu ramai in sistemul ala bolnav si infect asta spun drept dovada modul cum se judeca si actioneaza tot sistemul juridic politienesc etc in Romania….

    • Pana nu cunoasteti si adevarul politiei,si ascultati doar adevarul lui,nu va puteti erija in judecatori impartiali…Ca asta se pare ca faceti.V-ati transformat in judecatori de bordura.Daca cineva crede ca adeavrul este la o singura parte,se inseala.De fapt,de cele mai multe ori,adevarul e la mjloc.Si,cum spunea cineva mai sus,nu e logic,normal,democratic sau in orice fel doriti, ca sa actionezi impotriva regulilor si regulamentelor si apoi sa tipi ca esti pedepsit.Societatea normala se ghideaza dupa reguli,nu intotdeauna bune,dar acceptate in majoritatea lor.
      Apoi,intr-o institutie ca Politia,nu poti sa te comporti ca un rebel fara cauza ,sau din cauze subiective.Daca fiecare politist ar face asa,ar fi haos in societate.Dealtfel,fa din astea in orice firma privata,si dupa a doua ,fii sigur ca a treia oara nu va mai exista…zbori urgent.
      Si inca o data,cum spunea altcineva ,ce legatura este intre locuinta ta si locuinta sefilor?Ce relevanta are?

  9. Bine, dar voi chiar mai sperati in Rmania la ceva bun. Pai sigur ca toti au afaceri si vile si cate altele. Toti stiu asta. Este o hotie pe fata in Romania, pt ca Romania este capusata si nimic nu se va mai putea schimba. Trec guverne, vin alti flamanzi care vor si ei vile si afaceri. Traim in vremuri tragice. Ai curajul sa ridici vocea, esti scos si adus la tacere. Romania este terminata din toate punctele de vedere. In institutiile statului este clar ca nu iti mai poti pune sperante.Eu nu stiu…, oare ce-i mai imprtant in viata asta scurta, sa furi si sa-ti bati joc de altii la maxim, sa nu-ti pese chiar deloc, sau sa fii om. Cu ce ramai din firul asta de nisip care se cheama viata?

  10. Mesaj ,catre ,,un politist „Am inteles f.bine si cred, ce a scris bisnitarul politist agramat dar nu inteleg, atitudinea ta,care cunosti lipsurile dar nu ai ales sa actionezi irational si sa incalci legea.Cine stabileste limitele irationalului,probabil niste oameni care sunt in aceeasi situatie ca cei de la CCR.Premierul Ludovic Orban a declarat ca NU este NORMAL ca CCR sa dea verdicte pe tema pensiilor speciale, intrucat institutia „contine oameni care sunt beneficiari de pensii speciale” si, drept urmare, exista „un vadit conflict de interese” Deci daca nu este normal inseamna ca este irational,atunci un simplu politist de ce nu poate judeca irational.In 1989 tot in Timisoara ,un preot tot UNGUR, a aprins scanteia…..sa faca parte din asa zisa teorie a conspiratiei?Un articol din Adevarul .Cum ar fi arătat România astăzi dacă s-ar fi aplicat Punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara. „Atunci a căzut guvernul ceauşist, dar cel comunist a continuat“
    Citeste mai mult aici:https://adevarul.ro/locale/timisoara/cum-aratat-romania-s-ar-aplicat-punctul-8-proclamatia-timisoara-atunci-cazut-guvernul-ceausist-comunist-continuat-1_5dee71145163ec4271da6e70/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.