Mesajul amenințător al liberalului Robu la adresa jurnaliștilor incomozi de Ziua Mondială...

Mesajul amenințător al liberalului Robu la adresa jurnaliștilor incomozi de Ziua Mondială a Libertății Presei

2
DISTRIBUIȚI

 

Liderul PNL Timiș și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu a ratat ocazia, nici de Ziua Mondială a Libertății Presei, de a ataca jurnaliștii care nu-i cântă în strună. De când este primar, Nicolae Robu și-a făcut un stil propriu de a-i ataca de fiecare dată pe jurnaliștii care au dezvăluit lucruri incomode sau care i-au pus întebări care nu-i conveneau, numindu-i de la ”nemernici” sau ”haterii” până la ”presa mizerabilă, presa nepresă, de fapt, formată din paraziți sociali ce trăiesc din taxă de protecție și taxă de asmuțire”.

Vă reamintim că în ultima două săptămâni, Robu a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de ”jurnaliștii răi” în cadrul conferințelor de presă online și să invite selectiv presa la evenimente publice.


Fotograful Revoluției, Constantin Duma, a fost agresat verbal de un polițist local, iar singura reacție a lui Robu a fost ”se mai întâmplă. Mergem mai departe”. După ce DIICOT a dezvăluit planul de asasinare al editorului șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, Robu l-a acuzat că ”este în serviciile plătite ale unor anumite grupuri de interese”

Aproape de ora 23,00, profesorul universitar Nicolae Robu a transmis jurnaliștilor incomozi un mesaj amenințător pe contul său de Facebook ”LA MULȚI ANI, PRESEI LIBERE! LA PUȚINI ANI, PRESEI TONOMAT!”, a scris acesta.  ”Urarea” vine în contextul în care, astăzi, șeful de partid al primarului, Ludovic Orban, susținea că „dreptul jurnaliştilor de a relata liber este garantat în România” .

2 COMENTARII

  1. Toți jurnaliștii din Timișoara ar trebui să se susțină uni pe alți și să nu mai participe la nici o conferință de presă susținută de acest individ numit Robu Nicolae.
    Dacă ei acum jurnaliști nu strâng rândurile atunci viitorul lor sub dominația Robu rămâne incert.
    Când vor vedea și alți politicieni că merge dictatura lui Robu, vor încerca și ei la rândul lor cu alții colegi de presă.
    Nu vă lăsați călcați în picioare de un așa zis profesor cu asemenea maniere necivilizate?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.