Mesajul lui Robu către specialiștii care au contestat trotuarele ”puzzle”: ”Frustrații și...

Mesajul lui Robu către specialiștii care au contestat trotuarele ”puzzle”: ”Frustrații și hater-ii nu mă preocupă”. Primarul, niciun cuvânt despre legalitatea proiectului

4
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reacționat, astăzi, printr-un nou val de invective la dezvăluirile făcute de Direcția Pentru Cultură Timiș, arhitecți și peisagiști, că administrația locală refuză să respecte legea, continuând să amenajeze ilegal trotuarele ”puzzle” în zona centrală a municipiului.

”Niște indivizi ce n-au nimic de etalat ca realizări ale vieții lor, în afară de încercări de boicot la adresa celor din categoria opusă, adică, din categoria celor care fac, intoxică lumea cu tema noilor trotuare din zona centrală. Acești indivizi, cu nerușinare, vorbesc despre noile trotuare ca și cum ele ar fi din centrul istoric. ÎN CENTRUL ISTORIC, AVEM, CUM AM ARĂTAT MAI SUS, ÎNAINTEA ORICĂROR ALTE ORAȘE DIN ȚARĂ, NUMAI PIATRĂ NATURALĂ MONOCROMĂ! IAR PE ZONA DE GRANIȚĂ, ÎNCĂ NEPAVATĂ -PE STRĂZILE MARTIN LUTHER ȘI PROCLAMAȚIA DE LA TIMIȘOARA-, VOM FOLOSI, AȘA CUM AM ANUNȚAT, TOT PIATRĂ NATURALĂ, EXACT ACEEAȘI FOLOSITĂ PE MIJLOCUL STRĂZILOR SAVOYA, BLAGA, ALECSANDRI (pe Mercy e una diferită, mai scumpă, importată din Italia, care a fost foarte foarte greu de obținut).


Dar…, “marii specialiști” o țin sus: NU E BUNĂ! Nu e bună pt că nu au ei niciun rol nici în acest proiect, cum n-au avut nici în altele de interes public ale orașului! Și nu pt că i-ar exclude cineva, ci pt că sunt prea prinși în campanii aducătoare de bani”,  a susținut Robu.

Pe cei care-l contestă, primarul îi acuză ”n-au urlat în spațiul public ca acum” când a fost vorba de apariția ”acvariului” din centrul Timișoarei sau a unor case cu turnulețe pentru că ”parte din ei au fost proiectanți sau co-proiectanți, alții aprobatori ai acelor “proiecte”!”. Primarul Robu a anunțat că ”mă bazez pe specialiști mânați în luptă numai și numai de considerente profesionale, nu ca cei ce “urlă” -ce fac un joc politic ordinar- și mă bazez pe timișorenii cei mulți! Frustrații și hater-ii nu mă preocupă, le doresc sănătate să poată folosi ceea ce fac eu în oraș sub contestarea și boicotul lor continue, cum a fost și e cazul și la celelalte obiective și transformări pe care le-am realizat!”.

Edilul i-a acuzat pe arhitecții care-l contestă de faptul că au creat cartiere cu străzi înguste și fără spații verzi, dar fără a spune că toate aceste proiecte sunt puse în practică doar după ce sunt aprobate de Primăria Timișoara.

Primarul Robu nu a scris nimic despre acuzațiile legate de nerespectarea legii, de lipsa avizelor și de faptul că lucrările au continuat în ciuda faptului că s-a dispus sistarea lucrărilor.

4 COMENTARII

 1. Observ ca primarul urlator citește non-stop Pressalert, asta e bine că poate învață ceva din criticile aduse????

  Domnule primar nu realizați nimic util și satisfăcător pt cetățeni, doar urlați toată ziua.

  De muncit cu adevărat când aveți de gând să începeți????
  Vreau prin acest mesaj să vă trasmit ceva că știu sigur ca îl citiți.
  In cel mai cinstit mod de abordare vreau sa vă faceți testul pshilologic dar nu în acest oraș, în altul să știu că nu e matrasit deoarece vreau să vă dau în judecata.

  Ati zis că sunt un fustrat și hater și nu sunt, și aș dori în instanță să faceți dovada.
  Dar până la instanță aș dori să văd pe cine dau în judecată, dacă sunteți din punct de vedere psihic ok deoarece eu am îndoieli rezonabile și nu doar eu să cred că nu sunteți ok.

  Aștept răspunsul de la domnul profesor deocamdată primar în funcție Robu Nicolae.

  • invata pe dracu’ sa-l pieptene, omul asta din paie are de dus la capat agenda alora care-l au in buzunar, stie foarte bine cat e de nemernic si talhar, dar cine stie, poate ii e chiar viata in pericol daca nu se supune. sau pur si simplu asa e el, cine stie. ia zi-ne, robulache. te ameninta interlopii sau asa esti tu?

 2. Toate hoțiile arhitecților despre care se vorbește, cu zone verzi, străzi înguste, etaje în plus etc, s-au făcut prin puz_uri aprobate de primărie și consilierii locali. Deci arhitecții nu au făcut singuri neregulile ci cu Primăria împreună.

 3. Păi cine are banii pe mână și cine dă aprobările pt lucrări?!Cine organizează(a se citi,regizează)”licitațiile”?!Nu cumva Primăria?!E atât de greu să vezi cine le câștigă,la ce prețuri etc?!A dispărut “Corruption”?!Așaaaa,brusc,pur și simplu?!Nici o autosesizare DNA,DGA?!Niște cătișe,ceva,acolo?!Doar mici gâinării?
  Guvernul dă bani(cumpăra)MASS media pentru Campanie de informare,40 milioane €?!Înce țară trăim?!
  Unde e “presa independentă”.Ziariștii independenți,”a patra putere în stat”,câți au mai rămas, vor fi reduși rapid la tăcere,în mod cert!
  Viitorul e sumbru,iar luminița de la capătul tunelului e,de fapt,trenul care vine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.