Nicolae Robu se laudă că a respectat regula din autoizolare în privinţa...

Nicolae Robu se laudă că a respectat regula din autoizolare în privinţa mersului la frizer: „Eu am o frizeriţă, o coafeză de fapt”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei se mândreşte cu podoaba sa capilară. Nicolae Robu a spus că nu a apelat la frizer în perioada de autoizolare impusă de noul coronavirus şi a făcut de asemenea o dezvăluire, că de părul său se ocupă de fapt o coafeză.

Edilul a făcut aceste precizări când a fost întrebat de un jurnalist în conferinţa online de astăzi despre cum se vor putea tunde cetăţenii cu masca pe faţă, aşa cum cer regulile actuale pe timp de pandemie.


„Sincer, nu ştiu să vă spun, dar dacă asta e regula trebuie să o respectăm. Va fi un pic mai greu… Eu, iată (arătând părul), am respectat regula. Uitaţi ce pleată am! Eu am o frizeriţă, o coafeză de fapt. Să vă dau şi această informaţie personală, că nu cred că reprezintă importanţă pentru funcţia de primar. Eu ţin foarte mult să fiu eu însumi. Am spus-o în repetate rânduri…”, a spus Nicolae Robu.

Primarul a mers mai departe şi a povestit cum a ţină la imaginea proprie şi în perioada în care candida la alegerile universitare, iar un decan i-a spus: „ca rector nu poţi să fii pletos”. „Vom vedea cum îşi vor putea face frizeriile, coafezele meseria”, a conchis Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.