Nicolae Robu: „Timişoara nu este dom’le sub teroarea niciunui clan interlop”

Nicolae Robu: „Timişoara nu este dom’le sub teroarea niciunui clan interlop”

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei continuă să refuze să răspundă întrebărilor adresate de editorul-şef PRESSALERT, care astăzi i-a adresat mai multe întrebări legate de lipsa avizelor pentru repararea trotuarelor din centrul orașului, susținerea în continuare a directorului de la Piețe SA după ce acesta a fost la cheful nepoatei contrabandistului Omer Radovancovici și despre susținerea lui publică de către infractori în mesajele împotriva jurnaliștilor incomozi. Nicolae Robu l-a atacat din nou pe jurnalistul Dragoş Boţa, care a dezvăluit legături între lumea interlopă şi Ionuţ Nasleu şi asupra căruia se plănuise o tentativă de asasinat.


Edilul neagă că Timişoara şi cetăţenii săi ar avea probleme mari cu cei care nu se supun legii.

„Omul acesta nu înţelege. Never, niciodată cu mine nu veţi mai putea dialoga. Nu vedeţi că mergeţi pe televiziuni şi le spun realizatorilor: Nu intru deodată, nu am o replică de dat unui personaj care în ochii mei e sub orice limită a moralităţii. Nu am ce să discut cu ei. Că i-au pus viaţa în pericol nişte oameni josnici. Sigur, aceia trebuie pedepsiţi. Am spus eu, oricât de ticălos e cineva, nu e permis într-un stat de drept să vină o anumită persoană sau un anumit grup, să spună: las că-l pun eu la punct. Nu, există instanţe, instanţa trebuie să-l pună la punct pe cel care este considerat ticălos. Sigur că acele fapte, traficul, consumul de droguri care li se impută”, a declarat primarul

Nicolae Robu a anunțat că ”Timişoara nu este dom’le sub teroarea niciunui clan interlop. Eu habar am avut că există aceste personaje, mi-am văzut de viaţă liniştit, sutele de mii de locuitori ai Timişoarei îşi văd de viaţă. Nu sunt sub teroare niciunde. În orice oraş mare există oameni certaţi cu legea, răufăcători. Dar ce este de lăudat, că instituţiile statutului din Timişoara îşi fac datoria. Iată că aceia de care vorbim sunt după gratii. Dacă nu ar fi, ar fi în cârdăşie, ar fi protejaţi, dacă s-ar încerca muşamalizarea, atunci am vorbi de mafie, ar fi grav”.

Îşi permit unii să spună Timişoara e Mica Sicilie, cum îşi permit să facă o asemenea imagine oraşului nostru? De aceea vin cetăţeni germani, francezi în misiuni de serviciu aici şi când şi le încheie şi le prelungesc. Unii, ştiu cazuri concrete, hotărăsc să se stabilească în Timişoara. Pentru că aici e teroarea interlopilor? Să le fie ruşine celor care încearcă să creeze o astfel de imagine Timişoare. (…) Ăştia sunt oameni cu care să stau eu de vorbă? Niciodată! Nu înseamnă că nu pot avea dreptate cu anumite lucruri, dar nu pot să-mi fie mie interlocutori”, a adăugat Robu.

La final acesta s-a lăudat că nu va avea probleme nici la următoarele alegeri locale: „Vine votul şi vedem cu toată îndârjirea asta, împroşcarea cu noroi la care sunt supus eu de opt ani”.

5 COMENTARII

  1. Domnule primar Robu Nicolae nu sunteți împroșcat cu noroi, tot ce spune ziaristul Bota are probe și de aceea vă este frică și nervos pe el.

    Este adevărat că ați semnat unele hârtii cu bună știință care de fapt nu erau conform cu adevărul???? Și în acest mod sa trecut pământ de milioane de euro din patrimoniul privat al statului în custodia unor așa ziși investitori strategici.

    Dacă nu este adevărat vă rog să negați public, prin tăcere atunci confirmați spusele mele.?????

    Va veni ziua când veți fi pus în fața adevărului și toți cetățenii vor vedea că acest ziarist prin toate articolele lui a spus doar adevărul.

    De ce ar minți un ziarist dacă nu ar avea probe indubitabile??????

    Dumnezeu să ne vadă pe toți dacă spunem adevărul.
    Pe cei ce mint să îi scoată la iveală și sa i facă să răspundă.
    Așa să ne ajute Dumnezeu!!!!!

  2. Domnule primar chiar nu vă este rușine, sunteti un om care nu vă este frică de Dumnezeu să mințiți în acest hal.
    Noi cetățenii vedem și simțim ce se întâmplă în oraș, nu trebuie să veniți și să ne mințiți în față. Ați trecut orice nivel al bunului simț!!!!
    Rușine să vă fie domnule primar Nicolae Robu!!!!!!

  3. Ba drogatule,pe ce lume ztaiesti?Nu tie rusine ma sa spui ca nu sunt interlopi cand e plin orasu de droguri si drogati.Mai scoate capu afara din fundu lui nesleu si lasa prosteala asta.Bravo domnule Bota si sa stiti ca timisoara va sustine.

  4. Domnul primar este un politician. IL IMPING DE LA SPATE INTERESELE. Stie prea bine ca nu e vesnic in functie. Profita si el cum au profitat si ceilalti. De 30 de ani se fura .Ce nu s-a putut fura s-a vandut:industia, comertul,bancile,copiii,nemtii,evreii, pamanturile,resursele naturale etc. Au aparut vilele,masinile scumpe,curvele,casele de pariuri si de noroc ,interlopii tiganii bogati si tiganii saraci etc.
    Intr-o zi se va sparge si LAE liberalul. Cu banii, cu relatiile dar mai ales cu tupeul lui , nu va pati nimic.
    Fata de tripleta de aur de pe vremea lui Ciuhandu primarul Robu pare ca a jucat la juniori nu la interlopi.

  5. daca Robu crede ca nu s-a schimbat vintul se inseala. bate rau de tot in contra sa, va simti asta la alegeri, nu cred ca poti fi atit de orb sa nu sesisezi asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.