Nicolae Robu despre jurnaliștii incomozi: „Cât de prost trebuie să fie cineva,...

Nicolae Robu despre jurnaliștii incomozi: „Cât de prost trebuie să fie cineva, să se arate atât de prost?”

8
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei continuă să ignore întrebările adresate de PRESSALERT.ro la videoconferinţele sale săptămânale, deşi chiar el admite că unele dintre acestea pot fi pertinente. Sub pretextul că îi ignoră pe cei care l-au calomniat, edilul Nicolae Robu nu se abţine însă să jignească.

Ultima ieşire de acest gen s-a produs astăzi. Robu şi-a schimbat subit atitudinea doar când a văzut că o întrebare îi este adresată de jurnalistul Dragoş Boţa, editorul-şef PRESSALERT.ro.

Personajul care e în altă lume decât mine, să continue cu calomniile. Cum am spus: nici nu mă uit ce întreabă. Încă o dată, nu exclud că pot fi întrebări pertinente. Dar nu discut cu oameni care au avut o asemenea conduită.


Să fie limpede. Am răspuns cu respect unor colaboratori. Aţi văzut, şi mai-nainte, am răspuns unor jurnalişti de la ziare, unde, cu patronii, cu şefii, nu voi purta dialog niciodată. Niciodată! În ochii mei au coborât sub nivelul la care din partea mea să mai merite o vorbă. După ani de zile în care m-au calomniat. Atâta drept am şi eu… da cu ziariste, ziarişti, care se comportă civilizat nu am nicio treabă. Mă respectă, îi respect, nu mă respectă, nu mai interacţionează cu mine. Atâta tot! E greu de înţeles? … eu pot trăi fără interacţiunea cu ei… Când voi considera de cuviinţă, îi voi acţiona în judecată. Dacă mi se pare că nu merită să-mi pierd timpul. Că oricum sunt decredibilizaţi total. Unii sunt şi foarte abili, că o fac astfel încât, sigur, cu chichiţe avocăţeşti, nu ştii rezultatul, îi ignor. Nu am dreptul să-i ignor pe cei care mă jignesc. Asta înseamnă atentat la adresa libertăţii presei? Cât de prost trebuie să fie cineva, să se arate atât de prost? (zâmbind) M-am tot întrebat aşa, făcând un joc de cuvinte. Da. Cât de prost trebuie să fie cineva, să se arate atât de prost?… Incredibil”, a conchis Nicolae Robu.

8 COMENTARII

 1. raspunde la intrebari, angajatule in sectorul public, ca te jucam in picioare, noi, cetatenii platitori de taxe. jet afara din primarie odata, sau pus pe ventilator, nu ma intereseaza, dar sa te vad zburat

 2. Domnule primar Robu Nicolae dacă vă uitați în oglinda vedeți și răspunsul la întrebarea dumneavoastră,,,,,, cât de prost trebuie să fie cineva să arate atât de prost,,,,,,,,,,,?????

  Nu înțeleg de ce vă întrebați dacă răspunsul îl știți sau ați vrut să vi se confirme?????

  Stați liniștiți din acest punct de vedere că eu vă confirm sigur și nu numai eu cred că 99% din cetățeni……

  Să vă fie rușine domnule primar la ce limbaj ați ajuns să folosiți dar noi cetățeni știm acum cine sunteți și câte parale faceți…….

 3. ROBU chiar se crede pe tarlaua lui? A intrecut masura.

  Cred ca ar trebui lansata o petitie catre Presedintele PNL si Presedintele Romaniei sa nu-l nominalizeze la functia de primar la viitorul scrutin electoral. Este deja prea mult ce face acest incoompetent. Poate ar trebui monitorizat acest primar si mai mult, inclusiv cei din subordinea sa, directorii de institutii din subordinea Primariei Timisoara. Este o bataie de joc la adresa timisorenilor sa tina in functii de conducere oamenni care sunt trecuti de varsta de pensionare, inclusiv oameni care nu au competente manageriale.

 4. Aveti dreptate ! Robu este genul de dictator paranoic, provenit dintr-un ratat, asemeni lui Adolfo, Ceașcă, etc. Nummai ca e prieten cu Sică Mandolină, care a trecut peste Presedinte si alti liberali, anuntandu-l candidat la primarie ! Acest smintit taie spatiile verzi dintre blocuri sa faca parcari. In 10 ani vom avea clima ca la Dubai ! Cum credeti ca e profesor de calculatoare, cercetator si primar cu norma plina in fiecare zi. CODUL MUNCII permite o norma si jumatate ! Pentru noi, ghiolbanii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.