O primă plecare importantă de la SCM Politehnica. Marcatorul Filip Marjanovic a...

O primă plecare importantă de la SCM Politehnica. Marcatorul Filip Marjanovic a semnat cu o formaţie mai slab clasată

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica s-a despărţit de unul dintre goleadorii echipei din ultimii ani. Internaţionalul sârb Filip Marjanovic a fost anunţat oficial în această seară ca achiziţie de către mai slab clasata CSM Focşani 2007. Săptămâna următoare clubul alb-violet va anunţa mai multe plecări.

Marjanovic (31 ani) a sosit la Poli în vara lui 2016 şi s-a remarcat rapid prin reuşitele sale din postura de extremă. Jucător cu selecţii la naţionala Serbiei, acesta a fost golgheterul bănăţenilor în primele două campionate completate în România. Cu 177 reuşite în al doilea sezon el a fost pe podiumul Ligii Zimbrilor.


De asemenea el s-a remarcat în continuare cu un procentaj excelent de la 7 metri. 175 de goluri a înscris în primul sezon, 191 în cel de-al treilea și 106 în sezonul curent.

Filip Marjanovic a părăsit Timişoara după patru ani, perioadă în care a jucat şi în Cupa EHF. Noua sa echipă e CSM Focşani, cu care a semnat pe două sezoane şi o grupare care a fost clasată la întreruperea competiţiei pe locul 9, cu 31 de puncte, două mai puţine decât Poli în condiţiile disputării unui meci în plus. „Filip Marijanovic poate aduce un plus de valoare, forță și eficiență în atacul echipei Focșaniului”, se subliniază în anunţul clubului din Vrancea. 

Săptămâna următoare sunt anunţate mai multe plecări de la formaţia de handbal masculin a SCM-ului, aceasta s-a confruntat cu perioade de suişuri şi coborâşuri din punct de vedere financiar în ultimii ani. Strategia clubului a fost în ultima perioadă de a readuce la „matcă” localnicii care au confirmat de-a lungul carierei. Poli nu mai poate evolua în cupele europene în ediţia următoare, după decizia FRH de a „îngheţa” campionatul, dar poate lupta pentru Cupa României în luna august, când e posibilă organizarea turneului Final Four înainte de începerea viitorului sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.