Omul interlopului Boncu, susținere publică pentru Robu: ”Păcat de orașul ăsta că...

Omul interlopului Boncu, susținere publică pentru Robu: ”Păcat de orașul ăsta că ne distruge presa cu minciuni și invidie”

10
DISTRIBUIȚI

Mesajul amenințător al primarului Nicolae Robu care le-a transmis, ieri, de Ziua Mondială a Libertății Presei, jurnaliștilor incomozi ”La puțini presei tonomat” nu a rămas fără reacții. ” In ziua de azi Ziariști sun procurori sunt specialiști și sunt judecători ! Pacat de orașul asta ca ne distruge presa cu minciuni și invidie doar cei care ii pupa undeva aia sunt drepți ! Felicitari domnule primar pentru tot ce ați făcut in acest oraș chiar ați realizat multe proiecte felicitari !”, i-a scris Băbuț Bogdan.

Bogdan Băbuț este unul dintre cei trei care, în noaptea de 1/2 iunie 2018 după ce mi-a fost incendiată mașina, la 11 zile după ce am dezvăluit legăturile dintre Lucian Boncu și consilierul personal al primarului Nicolae Robi, Ioan Nasleu, a trecut pe acolo și au strigat că au dat foc ”mafioții ăștia din oraș”.


În acel moment, Bogdan Băbuț era angajat al firmei de pază SPI Security, investigațiile Poliției scoțând la iveală că ”cei trei tineri sunt cunoscuți cu un comportament, violent, impulsiv și fac parte din anturajul lui Boncu Lucian Adrian”,. De altfel, Băbuț a fost interceptat în timp ce se lăuda că va apela la sprijinul lui Boncu sau al altor interlopi din grupare pentru a-și face dreptate. Într-o discuție interceptată de anchetatori, Bogdan Băbuț spunea că ”lucru la Luci”, iar în alta refuza să mănânce cu un prieten pe motiv că ”noi suntem la antrenamente și io mai tră să ajung într-un loc că m-o trimis Luci”.

Cel care-l susține acum public pe Nicolae Robu a fost interceptat când dădea bani cu camătă și îi amenința cu bătaia pe datornicii care întârziau să returneze sumele împrumutate plus dobânda. ”Oricum te bat! Dute-n morții mătii de sclav ce ești! Oricum acuma aflu unde stai și te aștept în fața casei, f…morții mă-tii  și-ți rup și mâinile și picioarele ! Jegos împuțit ce ești! Păi io-s băiat cu tine, măi pi.., și tu ce faci? Bă lache, puneai în fiecare zi 10 lei deoparte și mă, dădeai banii! Deja tră să-mi dai banii de- lună jumătate” – așa își amenința Băbuț victimele, conform interceptărilor telefonice.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara nu l-a trimis în judecată și a încheiat cu acesta un acord de recunoaștere a vinovăției pentru cele șase fapte de șantaj și camătă, Bogdan Băbuț alegându-se cu o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare și termen de încercare de patru ani, după ce și-a recunoscut infracțiunile comise.

10 COMENTARII

 1. Asta e un lache mic nesimnificativ …prea il umfla press ce interloper e asta cu 5 lei in buzunar? E Copil fara minte pacanist la superbet de pe drobeta . Lasatil in pace in afara de o sageata nu e . Lati umflat interloper Camatar….ce camatar cu 5 lei in buzunar…Cersei 10 lei ca si el ii ia cu dobanda as ti DEA ca nu are…..

 2. Soarecu asta e camatar? Umbla cu bicicleta sau pe Jo’s ca bani de bilet de unde …..a ajuns camatar? Asta e un soricar ce se baga in seama ..linia 1 . Scrie pe el. La prime areatari el iai ia faptele .e nevoie si de slugi. Cat de prost sa fi sau de mandru ca tu esti sluga lu Luci… daca il scuturi nine nu are bani nici de suc darmai as dea cu Camata

 3. Eu cred că ar trebui să ne îndreptăm atenția asupra procurorilor de la Parchet de pe lângă Judecatoria Timișoara uniii, deoarece acești indivizi sunt un pericol social și cred că se impunea închisoarea pe cel puțin 10 ani pt asemenea fapte și nu înțelegere cu asemena indivizi.
  Dacă nu se pune piciorul în prag cu toți acești indivizi, în viitor va fi jale,deoarece aceștia vor deveni mult mai agresivi.
  Se impune o reevaluare și redeschiderea dosarului și vom avea poate mari surprize?????
  Dar pe acești procurori bineînțeles că îi susține și uni judecători????
  Dar trăim într-o Românie Normală?????

 4. Un bosketar de zonă, umflat cu proteine și cu aere de mafiot. Arvtrebui puși la punct toți golanii ăștia cu aere de mari mafioți, că deja ne intoxica aerul și viața. Mai e unul cu numele Udo parcă, din zona Girocului de pe lângă piață, un bosketar autentic și aurolac cu acte în regulă și care urlă pe străzi și înjură de parcă e la măsa în ogradă. Apropo parcă e ilegală cămătaria.

 5. individu asta nici o propozitie nu stie sa o lege corect …Marele camatar ..interlop de 2 lei cu gainari ..diccot ial o tura la intrebari ca asta zice tot. sifon obosit . asta nu stie cum arata 100 euro prapaditu asta . pe 50 lei il trimiti sageata . bravo lui boncu ca are asa sclavi ieftini si slugi sageti bravo lui . prapaditu asta se lauda la bar pe drobeta cum au incendiat o masina el cu fratesu si mai un copilas de vine cu ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.