Percheziții la contrabandiste de țigări din Timiș. Ce au confiscat polițiștii FOTO

Percheziții la contrabandiste de țigări din Timiș. Ce au confiscat polițiștii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat ieri trei percheziţii domiciliare pe raza localității Variaș, la locuințele a două femei bănuite de contrabandă.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, în urma unor activități informativ-opertive, cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă, fapt pentru care, în urma documentării activității infracționale, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la trei imobile de pe raza localității Variaș din județul Timiș.

„Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat produse accizabile pe raza localităților Variaș, Gelu, Periam,Pesac, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.


Activitățile desfășurate au vizat două femei de 47 și 53 de ani din Variaș, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș

În urma percheziției, polițiștii au descoperit 94.280 de țigarete netimbrate (4.714‬ pachete), două telefoane mobile, 32.278 de lei și 9.600 de euro proveniţi din vânzarea ţigaretelor, bunuri ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele două femei au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare și Secției 12 Rurale Periam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.