Plic cu 30.000 de euro, găsit într-un supermarket din Timișoara

Plic cu 30.000 de euro, găsit într-un supermarket din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un plic plin cu 30.000 de euro a fost găsit aseară în supermarketul Kaufland de pe strada D. Bojinca din Timişoara (magazinul de lângă OMV-ul de pe Calea Şagului). Potrivit unor surse din Poliţie, citate de adevarul.ro, banii au fost găsiţi de o angajată a magazinului după ce un client al magazinului a sesizat că îi merge greu căruciorul şi nu ştia de ce.

Un agent de pază a povestit întâmplarea pentru sursadevest.ro: „Eram la dispecerat şi mă uitam pe camerele de supraveghere, iar la un moment dat am văzut că se întâmplă ceva, la una dintre casele de marcat.


Am mers acolo şi am văzut că un client nu poate să împingă căruciorul pentru că o roată se blocase în ceva. Era un plic mare, pe care l-a ridicat casiera, ca să îi permită domnului respectiv să treacă. Femeia era speriată, nu ştia ce conţine plicul şi mi l-a dat mie. L-am deschis şi am văzut că sunt mulţi bani”.

Cei care au găsit plicul cu 30.000 de euro au anunțat imediat autoritățile, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie de la Secţia 3, care a preluat plicul cu bani pentru a-l preda proprietarului, însă acesta nu a fost identificat până la publicarea acestei ştiri. „Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea posesorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş pentru adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.