Politehnica de pe consolă, învinsă de Ajax la „revederea” după zece ani....

Politehnica de pe consolă, învinsă de Ajax la „revederea” după zece ani. Când ar putea reveni „Băieţii în ghete” la antrenamentele reale „la comun”

0
DISTRIBUIȚI

Echipa esports a Politehnicii din B nu a reuşit ceea ce au izbutit Mera şi compania în urmă cu mai bine de zece ani în grupele Europa League. În duelul de pe console de ieri seară reprezentanţii alb-violeţilor au fost învinşi în ambele manşe la FIFA 20 de către Ajax Amsterdam, scor 0-1, respectiv 1-4. Veşti bune ar putea veni pentru elevii lui Tavi Benga în viaţa reală zilele acestea, managerul sportiv Marius Cociu anunţând o posibilă revenire la antrenamente.

Vechea Poli izbutea un egal alb pe ArenA graţie şi căpitanului actual al „Băieţilor în ghete”, Ioan Mera. În meciurile de ieri seară 2 vs. 2 online, Denis Butean şi colegul său au simţit cât de greu e să joci cu o formaţie experimentată, condusă de Dani Hagebeuk.


Dacă în urmă cu zece ani meciul considerat la Timişoara a fost câştigat dramatic de olandezi cu 2-1, oaspeţii virtuali s-au impus cu 1-0 la capătul unui duel închis. Spre deosebire însă de acel rezultat memorabil la Amsterdam în viaţa reală, pe PlayStation Ajaxul a câştigat clar meciul 2, scor 4-1 (3-1).

Partidele speciale Ajax – Poli la FIFA au fost vizionate online şi de către mulţi fani olandezi pe YouTube. Un bilet virtual la meci putea fi achiziţionat cu 15 lei.

Altfel, pentru jucătorii pregătiţi pe gazonul real de Octavian Benga ar putea urma o mică reunire. ASU Politehnica va avea trecut oficial locul 11 după ce sezonul a fost încheiat oficial pentru formaţiile sub locul 7 din B, totuşi, conducerea se interesează de modul în care alb-violeţii şi-ar putea relua pregătirea în mod organizat chiar de săptămâna aceasta.

„Mi-aş dori ca săptămâna aceasta să găsim o soluţie, respectând toate rigorile, protocolul şi restricţiile impuse de legislaţia în vigoare. Zilele acestea, miercuri-joi, să încercăm să-i aducem într-un grup mai mare de trei. Apare în protocol o frază care mie îmi dă speranţe că putem să-i aducem în grup de trei şi mă bazez pe declaraţia domnului ministru, Ionuţ Stroe… care spunea că în grupe de câte trei, respectând distanţa, se pot face antrenamente… azi (n.r. ieri) dimineaţa şi acesta a fost un subiect pe care l-am dezbătut cu reprezentantul FRF şi i-am cerut să se intereseze”, a declarat Marius Cociu, managerul sportiv al clubului, în cadrul emisiunii Tribuna Polisportivă de la postul TeleUniversitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.