Premierul Orban explică povestea fotografiei de la Guvern: ”Era ziua mea. Dacă...

Premierul Orban explică povestea fotografiei de la Guvern: ”Era ziua mea. Dacă am greşit plătesc amenda”

1
DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a venit cu explicații despre fotografia publicată pe Facebook de fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, în care apare alături de alți membri ai  Guvernului fumând și consumând alcool, în clădirea Executivului.


Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc „, a declarat premierul Ludovic Orban, aseară, pentru MEDIAFAX.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a spus Orban.

 

1 COMENTARIU

  1. Ăsta e tare cel de la externe, fumează trabuc cu mănuși, foarte tare, este ceva de vis!!!!!
    Robule ce zici de colegii tăi, nu sunt departe de tine?????
    Trabuc cu mănuși este deja sau va fi noua modă în smecherie??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.