PSD Timiș despre schimbarea de către PNL a managerului de la ”Victor...

PSD Timiș despre schimbarea de către PNL a managerului de la ”Victor Babeș”: ”Un gest de exhibiționism politic grobian”

0
DISTRIBUIȚI

Înlocuirea din funcție a Voichiței Lăzureanu (PSD) cu liberalul Cristian Oancea în fruntea Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”, după ce acesteia i-a expirat mandatul de manaher, a provocat, astăzi, nemulțumirea social-democraților.

”Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.


Victor Babeș Timișoara, considerat cel mai eficient spital din România în lupta cu epidemia de Covid 19, cu cele mai multe cazuri de pacienți vindecați, a fost schimbat din funcție pe criterii strict politice. În plină pandemie, liberalii au prins momentul să-și instaleze în funcție omul, demonstrând că interesele lor sunt mai presus de orice altceva. Deși ultimele două luni au arătat o gestionare impecabilă a spitalului, managerul trebuia schimbat pentru că așa au decis ordinele de partid. Cum ar fi fost, ca măcar de această dată, să primeze interesele cetățeanului, ale pacienților? Din păcate sarabanda liberală este fără oprire. Tupeu, japcă, sfidare și demagogie sunt singurele atitudini ale celor care guvernează astăzi”, susține PSD Timiș într-un comunicat de presă.

Social-democrații susțin că schimbarea Voichiței Lăzureanu ”este dovada clară că indiferent de cât de bine merge treaba, dacă nu e omul lor la conducere, e degeaba. Asta este o palmă dată instituției medicale în sine, o sfidare pe față, un gest de exhibiționism politic grobian. Atâta știu liberalii și atâta pot: schimbări de dragul interesului. Pentru că de schimbările de dragul schimbării au depășit faza demult”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.