Reacția primarului Robu la protestul mass-media: „Jurnaliști” de audiență epsilon și credibilitate...

Reacția primarului Robu la protestul mass-media: „Jurnaliști” de audiență epsilon și credibilitate așișderea

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a reacționat la protestul semnat de nouă redacții din Timișoara, prin care jurnaliștii condamnă, pentru a doua oară în ultimii doi ani, atitudinea edilului-șef și atitudinea agresivă față de reprezentanții mass-media.

Primarul Robu neagă exemplele concrete oferite în textul protestului și trunchiază mesajul pentru a-și sprijini propriile idei.

„LA MULȚI ANI, PRESEI LIBERE!
LA PUȚINI ANI, PRESEI TONOMAT!

Acestea au fost urările pe care le-am lansat în spațiul public de Ziua Mondială a Libertății Presei, nicidecum cele pe care mi le atribuie, având nerușinarea să folosească ghilimele, «jurnaliștii» de audiență epsilon și credibilitate așișderea, semnatari ai recentului protest la adresa mea!

Pentru corecta dv. informare, stimați compatrioți și stimați jurnaliști fără ghilimele -jurnaliști adevărați!-, vă reproduc secvența dintr-o recentă conferință de presă a mea, care arată cât de mare este diferența dintre poziția mea reală față de presă și jurnaliști și ceea ce îmi pun în cârcă acești «jurnaliști» -repet: de audiență epsilon și credibilitate așișderea!-.

Încă o dată:
LA MULȚI ANI, PRESEI LIBERE!
LA PUȚINI ANI, PRESEI TONOMAT!”, spune mesajul postat astăzi pentru cei care au acces la pagina sa de Facebook.

Cuvintele în privința cărora primarul spune că protestatarii au avut „nerușinarea să folosească ghilimele”, insinuând că nu le-a rostit, au fost folosite intens de-a lungul timpului de către edilul-șef.


În nenumărate rânduri, Nicolae Robu a folosit la adresa jurnaliștilor care-l iritau, printre altele, apelative ca „tonomate”, „ziarist de terasă”, „mizerabili”, „hateri” sau chiar „ciumeți”.

Nicolae Robu nu a spus niciun cuvânt. însă, despre acțiunile de discriminare la adresa jurnaliștilor al căror artizan a fost în ultima perioadă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.