Primul jucător care se desparte sigur de Ripensia. Era nemulţumit că nu...

Primul jucător care se desparte sigur de Ripensia. Era nemulţumit că nu e folosit mai des

0
DISTRIBUIȚI

Lotul Ripensiei Timişoara urmează să sufere modificări în perioada următoare, mai ales că clubul se gândeşte deja la ediţia următoare de campionat. La capitolul plecări certe figurează deocamdată numele lui George Monea, jucător folosit în banda dreaptă şi care a fost folosit mai puţin în ultimele partide disputate de roş-galbeni înainte de întreruperea cauzată de COVID-19.

Doar câtorva jucători le vor expira înţelegerile la 30 iunie, conform conducerii lui „Ripi”, care doreşte păstrarea unui nucleu de bază, dar şi câteva schimbări necesare în echipă.


Prima despărţire sigură e cea de George Monea (23 ani), mijlocaş dreapta folosit şi ca fundaş lateral. Sosit mai întâi sub formă de împrumut de la Hermannstadt în vara lui 2018, acesta a bifat doar 11 prezenţe în actualul sezon. În noul an acesta a evoluat doar jumătate de oră în eşecul dur, 0-3 de la Arad, şi ar fi dorit mai mult timp de joc. În primul sezon la Timişoara el a reuşit să marcheze de două ori în 27 de meciuri.

„Deocamdată sigur este Monea, care şi-a exprimat şi el dorinţa că vrea să plece. Pentru că vrea să joace, urmează… mai sunt câţiva, dar îi vom anunţa când lucrurile sunt certe. Vor fi mişcări probabil şi la nivelul staff-ului tehnic, la nivelul staffului tehnic la Academie. Deci vor fi mişcări în perioada următoare”, ne-a spus Dumitru Mihu, preşedintele Ripensiei.

Roş-galbenii au început şi discuţii preliminare pentru aducerea de noi jucători. „Sunt discuţii, dar nu vreau să vorbesc până lucrurile nu sunt clare”, a mai spus Mihu. Principalul post rămas neacoperit complet e cel de vârf de atac. Ultimul nume care se afla în iarnă pe lista ripensiştilor era cel al lui Mansour, dar senegalezul refuzase atunci revenirea de la Horezu (Liga 3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.