Samuel Dominic Fritz: „Putem rescrie regulile jocului care vor învinge dinozaurii auto-suficienți...

Samuel Dominic Fritz: „Putem rescrie regulile jocului care vor învinge dinozaurii auto-suficienți fără ca ei să-și dea seama ce i-a lovit”

4
DISTRIBUIȚI

Samuel Dominic Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, a transmis, astăzi, un mesaj, la un an de la alegerile europarlamentare când în municipiu partidul său a învins PNL.

”Sunt politolog, nu trebuie să-mi explice ”analiștii” că situația la locale este cu totul alta decât la europarlamentare. Că atunci erau și liste suplimentare (oameni fără buletin de Timișoara care nu pot vota la locale), că Dragnea, că emoție de la ”Fără Penali”. Dar adevărul este că și acum un an toată lumea ne-a spus până în ziua votului că nu avem nicio șansă. Că suntem, ca să-l citez pe dl. primar, doar niște ”veleitari”. Că toate sondajele arată cât de mult în față sunt partidele vechi. Că nu știm cum să facem campanie”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Candidatul USR a anunțat că ”puțin îmi pasă când mi se spune că nu am nicio șansă.


Că sunt prea străin. Prea tânăr. Prea de stânga, prea de dreapta, prea moale, prea dur. Sunt cine sunt și știu că putem câștiga. Pentru că Timișoara, această bănățeancă căpoasă și corectă, mereu s-a mobilizat în momente de cotitură. Momente în care a văzut o șansă să-și redefinească viitorul. Știu că putem rescrie regulile jocului care vor învinge dinozaurii auto-suficienți fără ca ei să-și dea seama ce i-a lovit”.

Fritz le-a cerut celor care vor s=-l ajute să-i lase mesaj pe dominicprimar.ro/implica-te .

4 COMENTARII

  1. Nu il vad in ochi pe robu,dar asta e la egalitate.Un papagal, care nu are nici o legatura cu Timisoara sau cu Banatul. Lasa-ne bai Frit ca suntem satui de mincinosii nostrii ,nu mai e nevoie si de aia alogeni.
    Pe langa asta mai si agenda LGBTXYQ pe care o ai la tine nu te face deloc candidatul pentru orasul asta. Vezi la mama Merkel, in Germanystan ca te lipesti tu de ceva .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.