Scandal cu focuri de armă între două grupuri de bărbați din Arad...

Scandal cu focuri de armă între două grupuri de bărbați din Arad și Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Un conflict produs ieri după-amiază, în cartierul Aradul Nou din Arad, s-a terminat cu împușcături. Scandalul a izbucnit între un grup format din trei bărbați de 20, 30 și 39 de ani, din județul Arad, și alt grup din patru bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din județele Timiș și Arad.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, polițiștii de ordine publică din municipiu au fost solicitați prin SNUAU 112 să se deplaseze la un imobil de pe raza municipiului, întrucât s-ar fi tras mai multe focuri de armă. A fost solicitată echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au constat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 și 39 de ani și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din județul Timiș și județul Arad.


Unul dintre participanți, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanții la scandal”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, conform aradon.ro.

În urma controlului efectuat de către polițiști în imobilul în fața căruia a avut loc incidentul au fost depistate și indisponibilizate două încărcătoare, unul cu 17 cartușe cu capse nepercutate, calibrul 380 PPU, și celălalt cu două cartușe de același calibru. Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul IPJ Arad în vederea audierii.

Conform sursei citate, IPJ Arad a transmis că „în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii vinovăției celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun”. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.