Scandal la o mănăstire din vestul țării. Doi bărbați au fost bătuți...

Scandal la o mănăstire din vestul țării. Doi bărbați au fost bătuți de enoriași

1
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați din Petroșani au fost bătuți de enoriași la Mănăstirea Jieț din județul Hunedoara, după ce s-au certat cu călugărițele. Pe lângă cercetările referitoare la bătaie, Poliția verifică și dacă slujba s-a ținut cu respectarea restricțiilor.

Poliția din Petrila a fost sesizată duminică de către stareța unei mănăstiri din Valea Jiului că în timpul slujbei, doi bărbați din Petroșani, în vârstă de 36 și 47 de ani, s-au certat cu călugărițele mănăstirii.

Potrivit Poliției Hunedoara, stareța a spus că enoriașii au încercat să îi calmeze pe cei doi și le-au cerut să facă liniște și să plece, însă cei doi au adresat injurii și amenințări celor de la mănăstire, ceea ce i-a determinat pe enoriași să îi scoată cu forța.

„Enoriașii care au participat la slujba nu a putut fi identificați, întrucât până la sosirea echipajului de Poliție, aceștia au plecat de la fața locului, iar călugării nu le cunoșteau identitatea”, transmite Poliția, adăugând că se fac cercetări pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, polițiștii au fost sesizați de Spitalul de Urgență Petroșani că acolo s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni.


Cei doi au povestit că au fost bătuți de către enoriașii participanți la slujbă, la mănăstire. În acest caz, se fac cercetări pentru loviri sau alte violențe.

De asemenea, Poliția verifică și dacă acolo slujba s-a ținut cu respectarea restricțiilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.