Schimbări de antrenori la vestice: Alexandru Pelici nu mai continuă la Ripensia,...

Schimbări de antrenori la vestice: Alexandru Pelici nu mai continuă la Ripensia, Dorinel Munteanu la final de înţelegere cu Reşiţa UPDATE

0
DISTRIBUIȚI

Deşi nu au mai avut activitate din martie, cluburile din Banat suferă modificări majore de organigramă la final de primăvară. După de CSM Reşiţa a anunţat încheierea colaborării cu Dorinel Munteanu, în această dimineaţă a venit rândul Ripensiei să confirme despărţirea de Alexandru Pelici.

„Vor fi mişcări probabil şi la nivelul staff-ului tehnic”, ne spunea în urmă cu două zile Dumitru Mihu, preşedintele Ripensiei. Conducătorul se referea inclusiv la poziţia „principalului” Pelici, al cărui contract a ajuns la final. În primul sezon la „Ripi” acesta a preluat-o din zona „nisipurilor mişcătoare” la finele lui 2018. Au urmat două clasări pe locul 13, dacă luăm în considerare şi postura în care au „îngheţat” roş-galbenii în perioada pandemiei.

„În urmă cu puțin timp, clubul nostru s-a despărțit, pe cale amiabilă, de antrenorul Alexandru Pelici, care preluase banca tehnică încă din toamna lui 2018. Noi îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Ripensia de-a lungul acestor sezoane și pentru devotamentul său! Îi dorim mult succes pe mai departe în carieriă!”, se arată în comunicatul clubului. Deşi nu au mai fost anunţate pe pagina oficială alte plecări, ripensiştii nu vor mai continua colaborarea nici cu George Monea, jucător adus în „era Pelici”. 

Reşiţa fără „Munti”

Reşiţa, unde în trecut a activat inclusiv Pelici ca tehnician cu rezultate apreciate, îşi schimbă şi ea „banca”.


Cărăşenii şi-au propus lucruri mari după salvarea de la picaj din Liga 2, dar nici căile lui Dorinel Munteanu şi ale CSM-ului nu coincid. „CSM Reșița multumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020 . Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor.
De asemenea, aducem la cunoștiință suporterilor și susținătorilor noștri că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare , însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în Ediția de Campionat 2020 – 2021″, se arată în comunicatul rosso-nerilor.

CSM Reşiţa ocupa locul 15 la momentul închiderii Ligii 2 şi avusese o campanie impresionantă de transferuri în iarnă.

UPDATE Mesajul lui Alex Pelici

Alexandru Pelici, care în această perioadă analizează inclusiv o ofertă de la Reşiţa, a transmis un mesaj mai amplu „de despărţire”. „Principalul” a subliniat şi contribuţia la bugetul cubului din perioada sa la „Ripi” prin vânzarea a doi jucători care au adus circa 130.000 de euro în vistieria clubului.

„După aproape doi ani, drumul meu se desparte de cel al Ripensiei. A fost o perioadă frumoasă în care am avut momente bune de care ne-am bucurat sau altele mai puţin bune din care am avut de învățat. Una peste alta, cel mai important e ca ne-am îndeplinit obiectivele, fie că vorbim aici despre menținerea în Liga 2 sau apariția unor jucatori tineri si talentati (Tudor, Benea, Gavrilă, Vasluian, Mociu) sau chiar vânzarea de jucatori (Dumiter si Voinea). Sunt banatean, timișorean si sunt recunoscător că am avut plăcerea sa antrenez acasă. Aş vrea sa multumesc președintelui Mihu pt. şansa de a antrena Ripensia, pt. sansa de a întâlni oameni de înaltă ținuta morală si ma refer aici la Grupul de sprijin al Ripensiei,oameni cărora le multumesc pt susținerea si încrederea acordată. Aş vrea sa multumesc staffului pe care l-am avut aici pt ajutorul acordat. As dori sa imi felicit baietii(“actorii din teren”) si sa le multumesc pt tot ce am realizat impreuna, de asemenea mulțumiri lui Adi Onica si Radu Suciu pt. tot ajutorul. Si nu in ultimul rând as dori sa multumesc suporterilor ripensisti pt. încurajări si incredere.Multumiri si respect tuturor!Tempo Ripi!”, a fost mesajul tehnicianului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.