SCM Timişoara nu revine pe parchet. Punct final şi pentru stagiunea baschetbalistică,...

SCM Timişoara nu revine pe parchet. Punct final şi pentru stagiunea baschetbalistică, fără desemnarea campioanei UPDATE

0
DISTRIBUIȚI

Previziunile pesimiste s-au confirmat şi pentru sportul la panou. La şedinţa de astăzi, Consiliul Director al FR Baschet a constatat imposibilitatea continuării Ligii Naționale de baschet (masculin și feminin) și Ligii I – ediția 2019/20, se arată într-o postare a clubului din Oradea, CSM. SCM Timişoara ocupa locul 6, ultimul din grupa de elită a Ligii Naţionale, la momentul întreruperii competiţiei.

După FR Handbal, a venit rândul forului intern de baschet să anunţe stoparea definitivă a sezonului 2019-20 şi, la fel ca pe semicerc, fără a avea o premiantă. La momentul opririi clasamentul sezonului regulat arăta echilibru la vârf în competiţia masculină, U-BT Cluj şi CSM Oradea având câte 33 de puncte.


Ar fi urmat play-off-ul, dar conform anunţului bihorenilor s-a decis „anularea competițiilor amintite cu clasamentele în vigoare la data de 8 martie 2020, fără decernarea titlului de campioană națională”. SCM Timişoara ocupa locul 6 în această ierarhie iar în Cupă a fost eliminată de clujeni în semifinale.

Decizia ar intra în vigoare din data de 22 mai. „Consiliul Director recomandă tuturor cluburilor participante în LNBM, LNBF și Liga I să negocieze încheierea amiabilă a tuturor contractelor cu participanții la activitatea sportivă, pentru a evita ulterioare litigii salariale”, se mai arată în anunţ. Plecări numeroase se anunţă şi pe Bega, mai ales după schimbările din conducerea SCM-ului. Reamintim că antrenorul principal Dragan Petricevic a primit în această primăvară şi atribuţiile de director al secţiei de baschet.

UPDATE Dragan Petricevic spune că nu îşi doreşte multe plecări din echipă. „Îmi doresc să rămână majoritatea jucătorilor care sunt la final sau mai au contract. În acest moment, de abia am ieşit din starea de urgenţă ca să vorbim de contracte. Vreau să păstrăm un nucleu important de jucători”, ne-a spus „principalul” „Leilor”. Cât despre o posibilă reluare a pregătirii, alb-violeţii aşteaptă următoarele dispoziţii ale federaţiei, antrenamentele ar putea fi posibile înainte de vacanţa de vară doar cu anumite restricţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.