Simonis către Orban: ”Nici lui Dăncilă nu-i faceţi faţă”

Simonis către Orban: ”Nici lui Dăncilă nu-i faceţi faţă”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, l-a ironizat, ieri, pe premierul Ludovic Orban, spunând că nu crede că i-ar face față nici fostului prim-ministru Viorica Dăncilă. „Aveţi un al doilea şef, mai mic, foarte bronzat care aşteaptă să vă ia locul”, a spus Simonis, cu referire la Rareș Bogdan.

Liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, a spus că Ludovic Orban nu i-ar face faţă nici măcar Vioricăi Dăncilă.

„În timp ce de la tribună se afirma faptul că Ludovic Orban este cel mai slab premier pe care l-a avut România dinspre grupul PNL, câteva voci au strigat că a fost mai slab decât domnul Orban doamna Dăncilă.


E bine că v-au stabilit colegii de la PNL un target greu de ajuns. Însă eu nu cred că-i faceţi faţă nici doamnei Dăncilă”, a spus Simonis.

Liderul deputaţilor social-democraţi sugerează că Rareş Bogdan ar putea urmării scaunul de prim-ministru.

„E timpul să vă treziţi cu toţii, stimaţi membri ai Guvernului (…). Dacă nu, poate e timpul să plecaţi acasă, nu de alta dar aveţi un al doilea şef dincolo de preşedintele României, unul mai mic, foarte bronzat de obicei, nu ştiu dacă foloseşte ruj sau nu, însă stă la pândă să vă ia locul”, a mai spus Simonis.

Premierul Ludovic Orban a fost prezent luni în Camera Deputaţilor la Ora prim-ministrului. Acesta a răspuns al întrebările legate de relansarea economică

2 COMENTARII

  1. Bota, degeaba insisti. Traficul a crescut pentru ca ii faci opozitie lui Robu, si nu toti anti Robu sunt automat pro psd. Degeaba ii strecori lui simonis prostioarele pe aici, nu votam psd si gata. Obisnuieste-te cu ideea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.