Sorin Predescu, după atacurile lui Robu: ”Tulburarea de personalitate narcisistă vine peste mine...

Sorin Predescu, după atacurile lui Robu: ”Tulburarea de personalitate narcisistă vine peste mine prin conferințe de presă și consilii municipale”

1
DISTRIBUIȚI

Sorin Predescu, care este doctor în psihologie socială, șeful Direcției Județene pentru Cultură Timiș, a avut, aseară, o reacție acidă după noile atacuri lansate de primarul Timișoarei pe tema trotuarelor ”puzzle”. Vă reamintim că direcția a făcut plângere penală pentru că municipalitatea a continuat lucrările de refacere a trotuarelor din zona centrală a orașului după ce s-a dat ordin de oprire a lucrărilor fără avize și autorizații.


Ieri, în ședința Consiliului Local Timișoara, a anunțat că va face și el plângere penală împotriva celor de la Direcția pentru Cultură Timiș.

”Bine că aveți de expus zece cărți in zece zile; pe mine activitatea administrativă m-a întors la una din bazele pregătirii mele profesionale: DSM 5 (Manual de Diagnostic și Clasificare Statistică a Tulburărilor Mintale). Studiez mai atent decât am studiat pentru examenul cu Prof. Lăzărescu. M-am tot ferit de psihologia clinică, dar NDP-ul (tulburarea de personalitate narcisistă, n.a.) vine peste mine prin conferințe de presă și consilii municipale. Serios, chiar studiez”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Sorin Predescu. Acesta a adăugat și coperta unui manual al Asociației Americane de Psihiatrie.

1 COMENTARIU

  1. Acesta este de fapt primarul, expresia facială exprimă adevărul și caracterul real al personajului.
    Toți pot să tragă propria concluzie, din această fotografie……….
    Fotografia nu minte, vedem cu toții ce trebuia văzut de mult, dar această față atunci a ascuns primarul…..
    Nu este corect ca timișoreni sa aibe un astfel de primar cu fața asta de……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.