SURSE Fostul manager de la Spitalul Municipal Timișoara, după dezastrul de la...

SURSE Fostul manager de la Spitalul Municipal Timișoara, după dezastrul de la maternitatea Odobescu, viitorul director general al CJAS Timiș

4
DISTRIBUIȚI

Olimpia Oprea, fostul manager de la Spitalul Municipal Timișoara, va fi instalată, în următoarea perioadă, în fruntea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș, susțin surse liberale.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a decis, la sfârșitul lunii martie, înlocuirea din funcție a acesteia, neprelungindu-i mandatul în ciuda susținerii agresive a liderului PNL Timiș, Nicolae Robu. Tătar a dispus declanșarea unei anchete după ce bebeluși de la maternitatea Odobescu și alte 30 de persoane – cadre medicale, rude ale acestora, paciente au fost depistați ca fiind infectați cu COVID 19, iar Oprea a declarat, ilegal, maternitatea ca fiind în carantină pentru 36 de ore.


DSP Timiș a descoperit o mulțime de probleme grave la spital în timpul pandemiei de coronavirus.  Ultimul ”tun” al Olimpiei Oprea la ”Municipal” a fost achiziționarea mai multor containere pentru o lună cu 18.000 euro, acestea fiind amplasate în Parcul Botanic, fără a exista branșamente la apă sau electricitate și foarte depate de UPU.

Acum, cu sprijinul lui Nicolae Robu, Oprea este susținută să fie numită pe funcția de director general al CJAS Timiș, care este ocupată acum de Victor Dumitrașcu, din mai 2017. Schimbările pe criterii politice sunt susținute de președintele PNL Timiș care a declarat că ”nu vi se pare normal ca noua putere să-și promoveze oamenii, pentru a-și respecta promisiunile? Când se fac numirile, ele se fac din echipa câștigătoare. Mie îmi place acest pragmatism”.

4 COMENTARII

  1. Vom,,,,,,……. vota……,,,,,, liberalii deoarece ei sunt cei cu pumnul în gura presei și cu tunurile date statului de drept deoarece așa este în România Normală!!!!!!!
    Adoram să fim instruiți și dirijați de mafie și dorim să facem parte și noi din lumea interlopă…………
    Aceasta este România Normală pe care și-o doresc uni…..!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.