Thy Veils a lansat „Next Forever”, primul single din noul capitol creativ...

Thy Veils a lansat „Next Forever”, primul single din noul capitol creativ al formației VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Thy Veils a lansat piesa „Next Forever”, prin care invită publicul într-o nouă dimensiune artistică, formulată cu o intenție clară, complet diferită ca esență dar asemănătoare ca și plan de călătorie cu precedenul capitol creativ, Neoradiant.

„În contextul explorărilor Thy Veils, «Next Forever» este bucuria pe care ți-o dă gândul apropierii de casă. Este, compozițional vorbind, un dans pe care îl dobândești din inerție, în mod organic și pe care îl dezvolți în principiile libere ale bucuriei. Thy Veils este o călătorie în pas cu timpurile și deseori înaintea lor.


De peste 20 de ani descoperă, explorează și cartografiază sonor și vizual un întreg multivers. Experiența umană înțeleasă prin artă. «Next Forever» este un climat în care muzica devine indice de energie. Individul, în ariditatea cunoașterii, devine atât ochiul care aproape că se închide pentru a-și formula cât mai clar orizontul, cât și zarea din capătul indescifrabil al acestuia. Pentru desăvârșirea experienței, «Next Forever» aduce, ca și în cazul Neoradiant, o serie de traduceri în diferite forme de limbaj audio-vizual, care să potrivească în ființă toate subînțelesurile acestor noi orizonturi. Alături de «Neoradiant», «Next Forever» aduce noi intensități ale alceleași lumini“, este descrierea formației visavis de noua compoziție.

Pionier al muzicii ambientale, Daniel Dorobanțu fondează Thy Veils ca proiect de studio în 1995. Între timp, a captat atenţia radiourilor de specialitate, criticilor şi presei străine. Nume rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic şi world-fusion, Thy Veils anticipează noile orizonturi ale tehnologiei audio și ale gândirii despre evoluția societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.