Tramvaiul turistic iese din nou pe șine, la Timișoara. Ce reguli de...

Tramvaiul turistic iese din nou pe șine, la Timișoara. Ce reguli de precauție au fost anunțate

1
DISTRIBUIȚI

Plimbările cu tramvaiul turistic, suspendate la mijlocul lunii martie în urma pandemiei de coronavirus, vor fi reluate în acest weekend, la Timișoara.

Astfel, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși” a anunțat, pe pagina de Facebook, că începând cu data de 24 mai 2020 că tramvaiul turistic (Tram-Tur) va ieși din nou pe traseu.

„Echipa #Tram-Tur vă așteaptă duminică de duminică începând cu ora 12 până la ora 18 în Piața Libertății. Plecările sunt din oră în oră din stația # Tram-Tur Libertății pe traseul liniei 6, traseul cu cele mai importante obiective ale orașului.


Costul unei călătorii este de 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru copiii cu vârstă între 7 și 14 ani, cei mici avand gratuitate”, au transmis reprezentanții muzeului.

Cei care doresc să călătorească cu tramvaiul turistic sunt rugați, la urcarea în tramvai, să respecte măsurile pentru reducerea riscului contaminării cu virusul COVID-19, prin respectarea distanțării sociale, purtarea măștii, folosirea dozatorului cu soluție dezinfectantă aflat în mijlocul de transport. Urcarea în tramvaiul turistic se va face pe ușa din față, iar coborârea pe ușa din spate. Înainte de a ieși în traseu tramvaiul este dezinfectat cu ajutorul unui dispozitiv bactericid cu lumină UV precum și cu soluție de dezinfectare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.